fbpx

Viisi syytä, miksi Tackork on täydellinen paikka järjestää yritystilaisuus

Tackorkissa voit järjestää yritystilaisuuksia pienemmistä, päivän kestävistä kokouksista jopa kolmenkymmenen hengen useamman vuorokauden tilaisuuksiin. Kaipaat sitten rentoa yhdessäoloa takkatulen äärellä tai täyden tekniikan kokoustilaa saaristomaisemissa – Tackorkissa järjestyvät molemmat. Täydellinen tilaisuus on vaan yhden yhteydenoton päässä. 

Kokous, virkistyspäivä, johtoryhmän palaveri – Tackorkissa kirkastat ajatukset ja tiivistät tavoitteet inspiroivan saaristoluonnon ja puhtaan meri-ilman sävyttämänä. Kokosimme viisi syytä, miksi yrityksesi kannattaa suunnata meille Tackorkiin!

1. Saapuminen helppoa

Meille pääsee vaivattomasti niin veneellä, pyörällä, autolla kuin bussillakin. Tackork sijaitsee aivan Saariston rengastien varrella 10km Nauvon keskustasta. Turusta ajoaika meille on noin 1,5 tuntia ja Helsingistä 3 tuntia.

Tarvittaessa järjestämme kuljetukset pienemmille ryhmille Tackorkin minibussilla, yhteistyökumppanimme kautta isommille ryhmille bussilla tai spesiaalimpiin tilaisuuksiin helikopterilla tai jahdilla. Kysy tarjous kuljetuksista!

2. Kaikki saman katon alta

Tackorkista saat kaiken tarvitsemasi onnistuneen kokouksen tai virkistyspäivän viettoon. Meiltä löytyy kaikki mitä voit toivoa; loistavaa ruokaa, hulppeat majoitukset, neljä eri saunavaihtoehtoa, saariston monipuolisimmat aktiviteetit ja hauskimmat hostit. Sesongin ulkopuolella järjestettävissä tilaisuuksissa saatte koko tilan fasiliteetit yksityiskäyttöön.

Herkulliset ateriat ovat oleellinen osa jokaista tilaisuutta. Raaka-aineemme ovat peräisin omalta tilaltamme sekä lähitiloilta. Aamiaiset, lounaat, illalliset ja kokoustarjoilut laadukkaasti ja kestävästi.

Tackorkissa on majoitustiloja 7-20 hengelle. 8 kilometrin päässä sijaitseva sisaryrityksemme Gammelgård tarjoaa 4-16 hengen lisäkapasiteetin. Päätalon juhlasalissa on mahdollista järjestää illallisia sekä kokouksia isommallekin ryhmälle. Jahtimajamme sopii erityisesti pienemmille yritysryhmille, jotka haluavat nauttia kaikista mukavuuksista saman katon alla. Kaikissa kokoustiloissa käytettävissänne on fläppitaulu, valkokangas, videotykki, muistiinpanovälineet ja langaton nettiyhteys.

3. Räätälöity tilaisuus rennosti ilman aikatauluja

Toiveissa liikunnallinen tilaisuus ja terveellistä lähiruokaa vai ulkoporealtaita ja illanviettoa karaoken  ja bileiden äärellä yön pikkutunneille asti? Meillä suunnitellaan koko tilaisuus juuri teidän näköiseksi saunojen valinnasta illallismenuihin ja ohjelmaan. Ja meillä ei tarvitse tuijottaa kelloa.

4. Hoidamme kaiken puolestasi

Yritystilaisuuden järjestäminen Tackorkissa on tehty sinulle helpoksi. Sinun ei tarvitse kuin saapua paikalle, me hoidamme loput. Tarjouksen yhteydessä teemme ohjelma- ja menuehdotuksen, josta lähdetään rakentamaan juuri teille sopivaa tilaisuutta.

Käytössänne on tapahtumien ja tilaisuuksien järjestämisen asiantuntija, jonka kanssa suunnittelet helposti majoituksen, ruokailut, kokoustilan ja kaiken oheisohjelman. Voitte olla mukana suunnittelussa tai antaa meidän hoitaa puolestanne kaiken!

5. Host käytössänne koko vierailunne ajan

Olemme saaneet asiakkailtamme erityiskiitosta loistavista hosteistamme, jotka pitävät huolen siitä, että teillä on kaikki tarvitsemanne koko vierailunne ajan ja tunnelma pysyy varmasti korkealla aamusta iltaan. 

 

Yhteydenotto riittää. Olemme apunanne ja järjestämme kanssanne varmasti ikimuistoisen yritystilaisuuden. Tervetuloa saaristoon!

045 7874 7461

[email protected]

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *