ABOUT US

Tackork Gård on vanha kokonaan ja tyylikkäästi remontoitu marjatila Nauvossa, Suomen saaristossa. Tackorkin tilan alueella on ollut asutusta ja harjoitettu viljelytoimintaa jo viime vuosituhannen alkupuolella. Historia ulottuu ainakin 1200-luvulle. Tilan nykyiset rakennukset ovat pääosin 1800-luvun loppupuolelta. Olemme rakentaneet ja remontoineet todella hienot tilat niin yritysten kokouksia kuin kesän matkailijoita varten. Tervetuloa tutustumaan!

Viimeiset 15 vuotta tila on toiminut marja- ja vihannesviljelyyn erikoistuneena maatilana. Tilan tuotteet ovat hyvin tunnettuja niin saaristossa kuin muuallakin eteläisessä Suomessa.

Meiltä löytyy terveyspommeja – Saskatoon, Marjasinikuusama, Tyrni, Viinimarjat. Tilan mehiläiset ahkeroivat  meille omaa hunajaa.


Ennen marjatilajaksoa Tackork on toiminut pitkään viljatilana. Tuolta ajalta tilalla on mm. useita maatilan tuotantorakennuksia, historiallinen navetta ja savusauna.

Meille Tackork siirtyi kesällä 2017. Tarkoituksemme on kehittää palveluita alueen matkailijoille ja veneilijöille sekä yritysryhmille. Tavoitteenamme on edistää ja ylläpitää saariston elinvoimaisuutta rakentamalla monipuolisia palveluja ja luoda lisää työllisyyttä.


Tackorkin tilan idyllisessä ja rauhallisessa pihapiirissä asustelevat mm. kukko kanoineen, kissoja ja lampaita. Sieltä löytyy myös grillikota, sekä kiva leikkipiha, trampoliini, pihapelit, 3 väylän frisbeegolf, sekä sähkökäyttöiset lasten mönkijät – kivaa puuhaa koko perheelle. Uutuutena meillä on uusi upea saunatila, täynnä käsityön taidonnäytteitä,  joka on rakennettu vanhaan rehusiiloon ja navettaan.

Kesäkaudella tarjoilemme laajan ja maittavan omista ja lähiseudun tuotteista koostuvan brunssin.

Päivä kuluu helposti meloen, sup-lautaillen, tai voit vaikka poiketa Nauvon kirkonkylällä fillarilla, perinteisellä pappamopolla tai huikealla tandempyörällä. Mikä parasta, nämä kaikki sisältyvät satamamaksuun ja mökkivuokraan!

Tackorkissa majoitut Lapista tuttuihin Tähtimökkeihin, joista voit ihastella tähtitaivasta tai merikotkien lentonäytöstä omasta sängystä.

Suojaisassa vierassatamassa laituripaikkoja 10-12 veneelle. Rannassa on grillauspaikka, rantasauna, palju, wc ja tiskauspaikka.

Mukavan päivän kruunaat suuren savusaunan lempeissä löylyissä ja rentouttavissa ulkoporealtaissa, tai vaihtoehtoisesti idyllisessä rantasaunassa perinteisen puulämmitteisen kera.

Tackorkin tilapuodista on tilan omia tuotteita, lähituottajjien tuotteita ja käsitöitä, pientä purtavaa, kahvia, jätskiä, virvokkeita, sekä mukavia matkamuistoja.

Ravintolamme palvelee kesäkaudella joka päivä. Tarjoamme mm. riistaherkkuja, maistuva riistatapas on yksi suosikeistamme.

Tervetuloa rentoutumaan

60 10.575´N, 21 44.769´E

Tackorkintie 31, 21660 Nauvo