Hotelli Nauvo

Kesäkauden avajaiset 11.6.2022

by
755 755 people viewed this event.

Tervetuloa kuuntelemaan livemusiikkia Tackorkiin ja nauttimaan kylmiä ja lämpimiä ruokia buffetpöydästä aurinkoisella terassilla!

Kesäkauden avajaiset starttaavat Tackorkin vilkkaan tapahtumakesän. Terassilla vieraita tanssittaa Freesi duo! Tiiviisti yhteen hitsautuneen bändin musiikissa pop ja iskelmä heittävät ylävitoset rytmikkäästi rullaavien kappaleiden ja herkkien balladien voimin. Illan hämärtyessä avaamme Tackork Night Clubin ja juhlahallissa voi tarttua mikkiin ja laulaa karaokea!

Tilalta löytyy paljon tekemistä niin lapsille kuin aikuisille. Tilallamme pääsee ajamaan fatbike-pyörillä tai tutkimaan saaristoa rannasta löytyvillä kajakeilla. Lapsille löytyy trampoliini, keinu, hiekkalaatikko ja kiipeilyteline sekä kotieläinpuisto. Myös yksityiset saunavuorot porealtaineen ovat varattavissa koko viikonlopun ajan. Vierasvenesatamassamme on tarjolla kaikkea, mitä veneilijä toivoo ja tarvitsee. Satamapaikat, saunat ja majoitukset varattavissa nettisivuiltamme. Varmista pian oma paikkasi saariston kesäkauden parhaimpaan avajaisviikonloppuun.

Tapahtumaan on vapaa sisäänpääsy. Buffetpöytä klo 17-20.00.

Kesäinen buffetpöytä 29€/hlö ja alle 10v 12€.

To register for this event email your details to info@tackork.fi

Register using webmail: Gmail / AOL / Yahoo / Outlook

 

Date And Time

2022-06-11 @ 06:00 PM

Share With Friends