LAHJAKORTIT

Anna lahjaksi elämys, lahjakortti Tackorkiin

Hotelli Nauvo

Anna lahjaksi elämys

Tackorkin lahjakortti tarjoaa luksusta arjen keskelle – romanttisiin hetkiin, hemmotteluun, herkutteluun ja kiireettömään yhdessäoloon. 

Meillä on valmiita paketteja tai voit rakentaa itse paketin ja valita siihen haluamasi majoituksen, saunan ja ruokailut. Voit ostaa myös lahjakortin tietylle summalle, jolloin lahjan saaja voi itse valita mieluisan elämyksen. 

YRITYSLAHJAKORTIT

Kiitä ja palkitse henkilöstöäsi tai asiakkaitasi lahjakortilla. Tackorkin lahjakortti on laadukas ja pidetty lahja kiitoksesta hyvästä työstä, merkkipäiviin, joululahjaksi tai sidosryhmille yhteistyöstä kiittämiseen. Helppo tilata ja nopea toimitus – saat lahjakortin sähköpostiisi. Laitamme laskun sähköpostiin tai verkkolaskulla.

 
Hotelli Nauvo

Tackorkin suosituimmat lahjakortit

Hemmottelulahjakortti kahdelle

Lahjakortti sisältää kahdelle henkilölle yhden yön majoituksen Tackorkin romanttisessa sviitissä, 3-ruokalajin illallismenun Tackorkin ravintolassa, aamiaisen sekä luolasaunavuoron ulkoporealtaalla.
450 EUR

Koko perheen majoituslahjakortti tähtimökissä

Lahjakortti sisältää kahden aikuisen ja kahden lapsen yhden yön majoituksen Tackorkin lasikattoisessa tähtimökissä, aamiaiset sekä luolasaunavuoron ulkoporealtaalla.
350 EUR

Brunssilahjakortti

Lahjakortti sisältää Tackorkin saaristolaisbrunssin, joka on tarjolla kesäkuun alusta elokuun loppuun.
29 EUR

Majoituslahjakortti tähtimökkiin

Lahjakortti sisältää kahdelle henkilölle yhden yön majoituksen Tackorkin lasikattoisessa tähtimökissä sekä aamiaiset.
250 EUR

Lahjakortti riistaravintolaan

Lahjakortti sisältää kolmen ruokalajin illallisen Tackorkin riistaravintolassa kahdelle.
118 EUR

Majoituslahjakortti jahtimajaan

Lahjakortissa on majoitus saariston hulppeimmassa jahtimajassa sekä jahtimajan vanhaan viljasiiloon rakennetun saunan käyttö.
350 EUR
Hotelli Nauvo

LAHJAKORTTIEHDOT

Lahjakortin osto ja maksaminen

  • Voit ostaa lahjakortin laittamalla sähköpostia [email protected] tai alla olevalla yhteydenottolomakkeella  ja kertomalla millaisen lahjakortin haluat.
  • Lahjakortti maksetaan laskulla, joka tulee erillisenä sähköpostina.
 

Lahjakortin toimitus

  • Lahjakortti toimitetaan sähköpostitse pdf-muodossa. Sen voit joko tulostaa tai välittää sähköpostitse lahjan saajalle. Voimme myös toimittaa sen suoraan lahjan saajan sähköpostiin.
 

Lahjakortti on voimassa:

  • Lahjakortti on voimassa sen ostopäivästä 6kk tai lahjakortissa mainitun kampanja-ajan. Löydät tarkan päivämäärän lahjakortistasi.
 

Lahjakortilla varaaminen

  • Lahjakortilla maksettavat varaukset voit tehdä sähköpostitse [email protected] Ilmoita viestissäsi lahjakortin sisältö.
  • Ravintolalahjakorteilla varattaessa ilmoita lahjakorttisi sisältö jo pöytävarauksen  yhteydessä.
  • Näytä lahjakorttisi puhelimesta tai tulostettuna saapuessasi Tackorkiin.