fbpx

NAUVO RAVINTOLA

Herkullista lähiruokaa riistaravintolasta

Tackorkin ravintola Nauvossa tarjoaa sinulle ylellisen kulinaristisen kokemuksen.  Ravintolamme herkulliset annokset on valmistettu puhtaista ja aidoista mauista. Riistaliha-annokset ovat ravintolamme erikoisuus ja ne tarjoavat ekologisemman sekä eettisemmän vaihtoehdon tehotuotetulle lihalle. Tilallamme kylmä- ja lämminsavustetusta lihasta valmistetut annokset ovat uniikki makuelämys.

AUKIOLOAJAT

Riistaravintolamme on auki elokuun viimeiseen viikonloppuun asti joka päivä klo 15-21. Brunssi on tarjolla 28.8. asti klo 10-12. 

29.8. alkaen ravintolamme on auki perjantaisin ja lauantaisin. Pöytävaraukset etukäteen [email protected] tai +358 45 78747461. Aamiainen on tarjolla lauantaisin ja sunnuntaisin klo 9.30-10.30.

Hotelli Nauvo
Hotelli Nauvo

Viinit tuomme itse Pohjois-Italiasta pientuottajalta Gorgon viinitilalta. Olemme valinneet sopimaan ne yhteen riistan, Tackorkin menun makumaailman sekä tunnelman kanssa.

Hotelli Nauvo

BRUNSSI

Brunssimme vie päivän tärkeimmän aterian uudelle tasolle! Saariston omia makuja pursuava brunssi on täydellinen aloitus päivälle. Saaristolaisbrunssilla pääset nauttimaan tilamme omista marjoista, kananmunista, itsetehdystä hunajasta sekä käsinleivotusta saaristolaisleivästä. Tarjolla on myös juustoja, leikkeleitä, oman tilan mehua sekä runsaasti muita herkullisia makuja. Tervetuloa nauttimaan sesongin parhaista makuelämyksistä!

Hotelli Nauvo
Hotelli Nauvo

PUHDASTA LUONNOSTA

Suomalainen riistaliha on puhtaimpia lihoja maailmassa. Riistaliha on ekologisempaa ja eettisempää kuin tuotettu liha. Nauvon metsissä elää monia eri riistalajeja, joista tarkkasilmäisimmät voivat Tackorkissa nähdä metsäkauriin, peuran tai fasaanin.