fbpx

NAUVO RAVINTOLA

Herkullista lähiruokaa riistaravintolasta

Tackorkin ravintola Nauvossa tarjoaa sinulle ylellisen kulinaristisen kokemuksen.  Ravintolamme herkulliset annokset on valmistettu puhtaista ja aidoista mauista. Riistaliha-annokset ovat ravintolamme erikoisuus ja ne tarjoavat ekologisemman sekä eettisemmän vaihtoehdon tehotuotetulle lihalle. Tilallamme kylmä- ja lämminsavustetusta lihasta valmistetut annokset ovat uniikki makuelämys.

AUKIOLOAJAT

1.9.2022-30.4.2023 

Ravintola auki perjantaisin ja lauantaisin klo 18.00-21.00. Pöytävaraukset ennakkoon [email protected]. Aamiainen lauantaisin ja sunnuntaisin klo 9.30-10.30. 

1.-31.5.2023

Ravintola auki joka päivä klo 17.00-21.00. Pöytävaraukset ennakkoon inf[email protected]. Aamiainen tarjolla joka päivä klo 9.30-10.30.

1.6.-31.8.2023

Joka kesäaamu saaristolaisbrunssi klo 10.00-12.00 ja keittiö auki klo 14.00-21.00 . Tämän jälkeen terassilta virvokkeita ja tanssijalan vipattaessa avataan myös Tackorkin juhlahallin baari.

RUOKA

1.9.2022-31.5.2023 ravintolastamme vaihtuva kolmen ruokalajin menu. Menu on rakennettu lähellä tuotetuista ja sesongin mukaisista raaka-aineista. Menu taipuu myös vegetaariseksi tai vegaaniseksi. Valmistamme menun mielellämme myös allergioita tai muita toiveita kuunnellen. Huomioimme tietenkin myös lapset. Näistä toivomme ilmoituksen etukäteen.

Kolmen ruokalajin illallinen 59,00€. Saatavilla riista- tai vegetaarinen menu. 

1.6.2023 lähtien riistaravintolamme tarjoaa loistavan à la carte -listan lähellä tuotetuista raaka-aineista. Kesän 2023 menu julkaistaan tuota pikaa. 

JUOMA

Viinit tuomme itse Pohjois-Italiasta pientuottajalta Gorgon viinitilalta. Olemme valinneet sopimaan ne yhteen riistan, Tackorkin menun makumaailman sekä tunnelman kanssa.

Kimito Brewing tekee meille kolmea omaa, Tackorkin leimaa kantavaa olutta. Lisäksi meiltä löytyy pienpanimotuotteita Nauvon vierestä Paraisilta.

Valikoimasta löytyy tietenkin myös alkoholittomia vaihtoehtoja.

AAMIAINEN

Aamiaisemme vie päivän tärkeimmän aterian uudelle tasolle! Saariston omia makuja pursuava aamiainen on täydellinen aloitus päivälle. Pääset nauttimaan tilamme omista marjoista, kananmunista sekä itsetehdystä hunajasta. Tarjolla on myös juustoja, leikkeleitä, oman tilan mehua sekä runsaasti muita herkullisia makuja. Tervetuloa nauttimaan sesongin parhaista makuelämyksistä!

Hotelli Nauvo
Hotelli Nauvo

PUHDASTA LUONNOSTA

Suomalainen riistaliha on puhtaimpia lihoja maailmassa. Riistaliha on ekologisempaa ja eettisempää kuin tuotettu liha. Nauvon metsissä elää monia eri riistalajeja, joista tarkkasilmäisimmät voivat Tackorkissa nähdä metsäkauriin, peuran tai fasaanin.