fbpx

NAUVO RAVINTOLA

Herkullista lähiruokaa riistaravintolasta

Tackorkin ravintola Nauvossa tarjoaa sinulle ylellisen kulinaristisen kokemuksen.  Ravintolamme herkulliset annokset on valmistettu puhtaista ja aidoista mauista. Riistaliha-annokset ovat ravintolamme erikoisuus ja ne tarjoavat ekologisemman sekä eettisemmän vaihtoehdon tehotuotetulle lihalle. Tilallamme kylmä- ja lämminsavustetusta lihasta valmistetut annokset ovat uniikki makuelämys.

AUKIOLOAJAT

Tackorkin riistaravintolasta on ennakkotilauksella saatavilla syyskauden erikoismenu. Illallisen voi nauttia ravintolan salissa takkatulen äärellä.

  • Aamiainen 9:00-10:00
  • Illallinen 18:00-20:00

RUOKALISTA

Kysy myös kasvisvaihtoehto.

VIINIT

Viinit tuomme itse Pohjois-Italiasta pientuottajalta Gorgon viinitilalta. Olemme valinneet sopimaan ne yhteen riistan, Tackorkin menun makumaailman sekä tunnelman kanssa.

VALKOVIINIT

ROSEEVIINIT

PUNAVIINIT

KUOHUVIINIT

SAARISTON ANTIMET

Aamiaisemme vie päivän tärkeimmän aterian uudelle tasolle! Saariston omia makuja pursuava aamiainen on täydellinen aloitus päivälle. Aamiaisella pääset nauttimaan tilamme omista marjoista, kananmunista, itsetehdystä hunajasta sekä käsinleivotusta saaristolaisleivästä. Tarjolla on myös juustoja, leikkeleitä, oman tilan mehua sekä runsaasti muita herkullisia makuja. Tervetuloa nauttimaan sesongin parhaista makuelämyksistä!

Hotelli Nauvo
Hunting in Tackork, Nauvo

PUHDASTA LUONNOSTA

Suomalainen riistaliha on puhtaimpia lihoja maailmassa. Riistaliha on ekologisempaa ja eettisempää kuin tuotettu liha. Nauvon metsissä elää monia eri riistalajeja, joista tarkkasilmäisimmät voivat Tackorkissa nähdä metsäkauriin, peuran tai fasaanin.

fasaani Hotelli Tackorkin pihalla