fbpx

NAUVO RAVINTOLA

Tackorkin riistaravintola kiittää kesäkaudesta 2021 ja aukeaa jälleen keväällä 2022. Kokkimme on paikalla yksityistilaisuuksiin.

Tackorkin ravintola Nauvossa tarjoaa sinulle ylellisen kulinaristisen kokemuksen.  Ravintolamme herkulliset annokset on valmistettu puhtaista ja aidoista mauista. Riistaliha-annokset ovat ravintolamme erikoisuus ja ne tarjoavat ekologisemman sekä eettisemmän vaihtoehdon tehotuotetulle lihalle. Tilallamme kylmä- ja lämminsavustetusta lihasta valmistetut annokset ovat uniikki makuelämys.

SAARISTON ANTIMET

Brunssimme vie päivän tärkeimmän aterian uudelle tasolle! Saariston omia makuja pursuava brunssimme on täydellinen aloitus päivälle. Brunssilla pääset nauttimaan tilamme omista marjoista, kananmunista, itsetehdystä hunajasta sekä käsinleivotusta saaristolaisleivästä. Tarjolla on myös itse savustettua kalaa, leikkeleitä, oman tilan mehuja sekä runsaasti muita herkullisia makuja. Tervetuloa nauttimaan sesongin parhaista makuelämyksistä!
Tackork Restaurant, Nauvo
Hunting in Tackork, Nauvo

PUHDASTA LUONNOSTA

Suomalainen riistaliha on puhtaimpia lihoja maailmassa. Riistaliha on ekologisempaa ja eettisempää kuin tuotettu liha. Nauvon metsissä elää monia eri riistalajeja, joista tarkkasilmäisimmät voivat Tackorkissa nähdä metsäkauriin, peuran tai fasaanin.

fasaani Hotelli Tackorkin pihalla