PALVELUT

Kalastus- tai metsästysretki Turun saaristossa tarjoaa hienoja seikkailuja ja upeita luontoelämyksiä. 

Saariston luonto tarjoaa valtavasti mahdollisuuksia kaikille kalastuksesta ja metsästyksestä kiinnostuneille, kaikissa mahdollisissa olosuhteissa. Lyhyiden välimatkojen ansiosta Tackorkissa voit jopa samalla retkellä kokeilla sekä metsästystä, että kalastusta.

KALASTUS

Turun saaristo on uskomattoman monipuolinen kalastusalue. Saaria on noin 20 000 ja pikkuluotoja satojatuhansia. Täältä jokainen voi löytää oman salaisen kalapaikkansa, mutta me tiedämme niistä parhaimmat.

Kalastusmatkat ovat yksi päätuotteistamme. Toteutamme kalastusmatkojen ohella yritysryhmille kokouspalveluita ja muita merellisiä ohjelmapalveluja. Täällä olosuhteet ja oppaat määrittelevät sen, minkälaisen saaliin sinä saat.

METSÄSTYS

Metsästyskautemme alkaa syksyllä kyyhky- ja sorsajahdeilla ja päättyy kevättalvella fasaanijahteihin, seisovien kanakoirien kanssa. Alueemme metsä- ja peltomaisemissa elää myös vahva metsäkauriskanta ja pienriista tarjoaa mielenkiintoisia metsästyskokemuksia niin kokeneille kuin aloittelevillekin metsästäjille. Nokipannukahvit nuotiolla ja vaikka yöpyminen laavulla, luonnon rauhassa, saa sinut varmasti unohtamaan arjen kiireet.

Luontopolut tarjoavat – lähes vuodenajasta riippumatta – uusia elämyksiä kaikille. Näet merikotkan saalistamassa, kurkiparin suolla, koet karut ja samalla kiehtovat saariston rantamaisemat ja kuulet metsän äänet aivan uudella tavalla. 

HYVINVOINTI

Järjestämme Joogaa, Äänimaljarentoutusta tai jopa treenit luonnossa. Saunahetkiin tuo ammattiataitoinen kosmetologi mukavaa luksusta tuotteineen. Lempeän savusaunan jälkeen on ihana pulahtaa lämpimiiin ulkoporealtaisiin. Voitte myös vuokrata kajakin, sup-laudan, tai vaikka poiketa Nauvon kirkonkylällä fillarilla, perinteisellä pappamopolla tai huikealla tandempyörällä.

Tilan idyllisessä ja rauhallisessa pihapiirissä asustelevat mm. kukko kanoineen, kissoja ja lampaita. Sieltä löytyy myös grillikota, sekä kiva leikkipiha, trampoliini, pihapelit ja 3 väylän frisbeegolf.

 

Tervetuloa, hyvinvoinnin tilalle.

 

 

60 10.575´N, 21 44.769´E

 

Tackorkintie 31, 21660 Nauvo