fbpx

REKRYTOINTI 2023

Tule viettämään kanssamme unohtumaton kesä saaristossa

Tule meille töihin kesäksi 2023

Vietä ensi kesä upeassa Suomen saaristossa! Haemme Tackork Gård & Marinaan sekä sisaryritykseemme Gammelgård Pizza & Padel Resortiin kesäkaudeksi 2023 työntekijöitä erilaisiin työtehtäviin. Meille tärkeää on hyvä yhteishenki ja se, että töissä on hauskaa! Olemme tunnettuja iloisesta ja rennosta palvelusta sekä ikimuistoisista kesäilloista saariston sydämessä. Meillä ei yksikään päivä ole samanlainen!

Miksi meille töihin?

  • Mahtava saaristomiljöö
  • Monipuoliset työtehtävät, jotka rakennetaan jokaisen vahvuuksien mukaan
  • Yhtenäinen ja tiivis työporukka
  • Elämänmittaiset ystävyyssuhteet 
  • Mahdollisuus kehittyä ja saada vastuuta halutessasi
  • Ilmainen majoitus ja huikeat kämppäkaverit 
  • Loistavat työsuhde-edut ja vapaa-ajanviettomahdollisuudet
  • Henkilökunnan tapahtumia ja virkistysiltoja läpi kesän
 

Hae meille ja tule viettämään varmasti unohtumaton kesä kanssamme! Lähetä CV ja hakemus osoitteeseen [email protected] tai [email protected]. Kerro mihin työtehtävään haet, millä aikavälillä voit työskennellä ja millaista osaamista sinulla on. Haemme tekijöitä myös lyhyempiin työsuhteisiin, esimerkiksi vain heinäkuuksi. 

Kerro hakemuksessasi myös jos sinulla on jotain erityisvahvuuksia, joita haluaisit päästä käyttämään. Onnistuuko sinulta TikTok-videot? Omaatko hyvän visuaalisen silmän ja haluat päästä tekemään somemarkkinointia Instagramissa? Haluatko päästä järjestämään henkilökunnan bileitä ja muita tapahtumia? Osaatko soittaa kitaraa ja laulaa? Ehkä haluat pitää vieraillemme joogatunteja? Onko eläimet ja niiden hoito lähellä sydäntäsi? Oletko viherpeukalo, joka haluaa päästä suunnittelemaan kesän istutuksia tai yrttitarhaa? Uskomme siihen, että tiimi on parhaimmillaan silloin, kun jokainen saa tehdä sitä, missä on parhaimmillaan.

Perehdytysviikonloppu on toukokuussa 2023, jossa tutustumme toisiimme ja hiomme yhdessä meistä huipputiimin! ❤️ 

Laita hakemus tänään, haastattelemme jo hakuaikana.

5/5

"Gammelgård on ainutlaatuinen työpaikka saariston sydämessä. Parasta kesässä oli ihana miljöö, hyvä työporukka, mahtavat asiakkaat ja yhteisöllisyys. Tackork ja Gammelgård ovat nuorekkaita ja tarjoavat huikeat puitteet kehittyä työntekijänä. Työntekijöihin luotetaan, töitä tehdään rennosti, mutta asenteella, puhaltamalla yhteen hiileen ja pilke silmäkulmassa. Monipuolinen työnkuva opetti paljon, unohtamatta mahtavia kokemuksia uusien ystävien kanssa!"

5/5

"Tackorkissa on mahdollista saada vastuuta ja edetä urallaan. Aloitin Tackorkissa kokkina keväällä 2021 ja päädyin sitten yllättäen keittiömestariksi. Näkemyksiini ja kokemukseeni luotettiin ja annettiin paljon vapautta toteuttaa itseäni. Opin paljon itsestäni, johtamisesta ja suunnittelusta, josta on varmasti hyötyä tulevaisuudessa. Tackorkissa työskentely vaatii kaikissa tehtävissä tilannetajua, joustavuutta ja ongelmanratkaisukykyä. Suosittelisin Tackorkia työpaikkana sellaiselle ravintola- ja majoitusalan työkokemusta omaavalle, joka haluaa oppia uutta, tuoda omaa osaamista esille ja edetä urallaan."

5/5

"Gammelgård ja Tackork on rentoja työpaikkoja, joissa on mukavat työkaverit. Siellä saa vastuuta ja pääsee toteuttamaan itseään. Kesän aikana me työntekijät asutaan Nauvossa yhdessä, niin meistä muodostuu tiivis pieni perhe ja saadaan loppuelämän ystäviä."

5/5

"Tackorkissa parasta? yhteisöllisyys. Se miten työkavereihin voi luottaa missä tilanteessa tahansa, koska niistä tulee sun kesän perhe. Luottamuksen kasvaessa myös vastuu kasvaa, ja pääsee oikeasti kehittämään itseään asioissa joihin on kiinnostusta. Kokemus itsessään, pääsee oikeasti siihen saaristoelämään sisälle ja pääsee työn kautta jakamaan sitä myös asiakkaille."

5/5

"If you want to feel home, if you want to have bigger family, if you want to have more friends, if you want to feel comfortable, if you want to have new experience, if you want to enjoy the nature... ...then you are in the right place in Tackork."

5/5

"Jos haluaa mahtavan duunipaikan ja kesän, joka töiden ohella tuntuu lomalta, suosittelen Tackorkia ehdottomasti! Työilmapiiri on mukava ja työtehtävät mieluisia. Lisäksi henksu saa myös osansa paikan antimista! Esimerkiksi saunat, meri ja poreet rentouttaa mukavasti duunipäivän jälkeen. Mun ehkä lemppari juttu oli se, että luonto oli lähellä. Oli mahdollisuudet poiketa esim. kalaan duunin jälkeen;). Vahva suositus siis paikalle, mikäli duunit kaupan kassalla tylsistyttää!"

5/5

"Huikea ympäristö päästä kehittämään itseään ja saada vastuuta enemmänkin halutessaan. Työkavereista muodostuu pieni tiivis perhe, joiden kanssa pääset kokemaan aitoa saaristolaiselämää ja sitä kautta jakamaan huikeita kokemuksia eteenpäin asiakkaille. Työyhteisö on nuori, jonka näen itse isona plussana."

5/5

"Tackorkissa kelpaa olla töissä. Seutu on kaunista, ja ihmiset ovat Nauvossa aina hyvällä tuulella. Opin täällä paljon tärkeitä asioita elämästä."

5/5

"Tackork oli työpaikkana paljon enemmän mitä osasin ees toivoa! Työporukka oli ihan huikee ja joka päivä töissä oli erilainen. Monipuolisen työn takia työvuorot meni supernopeesti ja vuorojen jälkeen/ennen löyty aina kavereita kenen kanssa pysty käydä uimassa, retkellä tai vaikka pelata padelia!"

5/5

"Sekä Tackork että Gammelgård antoivat kesätyöpaikkana mahdollisuuden oppia paljon uutta monipuolisten työtehtävien ansiosta. Lisäksi kesän aikana muodostui työporukan kesken tiivis ja rento tunnelma, minkä myötä kokemuksesta tuli unohtumaton."

5/5

“Tackorkissa työskentely on kokonaisvaltainen kokemus. Parasta siinä on rento ilmapiiri, monipuolinen työnkuva ja ainutlaatuinen miljöö. Kesän aikana kertyi uusien taitojen ja itseluottamuksen lisäksi unohtumattomia muistoja ja uusia ystäviä.”

5/5

“Tackork oli ainakin mulle täydellinen kesätyöpaikka. Nuorekas ja motivoitunut työyhteisö oli tärkeä syy miksi viihdyin Tackorkissa. Myös ihmisten erityisosaaminen ja motivaatio osattiin tunnistaa ja hyödyntää ja työntekijät pääsivät loistamaan työssään.”

5/5

“Tackorkissa kaikki oli kivaa; ihana miljöö, työkaverit, asiakkaat, monipuoliset työtehtävät ja rento meininki. 🤗 Ensi kesänä uudestaan!”

5/5

“Oli ihanaa viettää kesä maalla. Tackork on tosi upea ja monipuolinen paikka olla töissä.”

Mihin työtehtävään haluat?

Onko asiakaspalvelu ja elämysten tuottaminen sydämen asia? Haemme Tackorkiin ravintolan vuoropäällikköjä, joilla pysyy langat käsissä kiireenkin keskellä. Arvostamme aiempaa kokemusta esimiehenä toimimisesta, tarjoilijan tehtävästä ja asiakaspalvelusta.

Vuoropäällikkönä johdat salitoimintaa Tackorkin arvojen mukaisesti. Vastaat vieraiden asiakaskokemuksesta ja toimit esimiehenä tarjoilijatiimille. Pidät huolen, että asiakkaidemme viihtyminen on keskiössä rennolla ja asiakaslähtöisellä otteella. Ravintolan vuoropäällikön tehtäviin kuuluu tarjoilu, salihenkilöstön johtaminen ja päivittäisten töiden koordinointi sekä tuotteiden ja asiakaspalvelun laadun varmistaminen. Omaat kattavan organisointikyvyn ja erinomaiset vuorovaikutustaidot.

Tärkeintä työssäsi on pitää huolta kokonaisuudesta ja asiakkaidemme viihtyvyydestä sekä auttaa ja kannustaa ravintolatiimiä saavuttamaan yhdessä asetetut tavoitteet. Toivomme, että olet joustava, kykenet päätöksentekoon ja työskentelemään myös ravintolan ulkopuolella siellä missä tarvitaan. Tehtävään soveltuva henkilö on innostava, motivoiva ja kannustava tuki henkilökunnalle.

Tehtävän aloitus on touko-kesäkuun aikana ja kesto loppukesälle/syksylle sopimuksen mukaan. Toivomme, että voit olla mukana perehdyttämässä tiimiäsi kesän koitoksiin.

Haemme Tackorkiin vastaanoton vuoropäällikköjä, joilla pysyy langat käsissä kiireenkin keskellä. Arvostamme kokemusta esimiehenä toimimisesta ja asiakaspalvelusta. Tehtävään soveltuva henkilö on kiinnostunut matkailualasta ja elämysmatkailusta. Olethan järjestelmällinen ja vastuuntuntoinen henkilö, joka nauttii erilaisten tilanteiden ratkomisesta pitäen aina asiakkaan keskiössä. Toivomme sinulta hyviä tiimityöskentelytaitoja, töihin tarttuvaa ja rennon rempseää asennetta.

Tulet vastaamaan puheluihin ja sähköposteihin sekä hoitamaan tilauksia. Omaat kattavan organisointikyvyn ja erinomaiset vuorovaikutustaidot. Työtehtäviisi kuuluu vuorosi aikana vastaanotossa toimimisen lisäksi pitää huoli siitä, että saunat ovat päällä oikeaan aikaan ja vieraillamme on kaikki mitä he rentoon lomailuun tarvitsevat. Tärkeintä työssäsi on pitää huolta kokonaisuudesta ja asiakkaidemme viihtyvyydestä sekä auttaa ja kannustaa koko Tackorkin tiimiä saavuttamaan yhdessä asetetut tavoitteet. Toivomme, että olet joustava, kykenet päätöksentekoon ja hallitset kokonaisuuksia. Toivomme sinulta iloista ja joustavaa asennetta työntekoon – meillä työtä tehdään yhdessä yli tehtävärajojen.

Tehtävän aloitus on touko-kesäkuun aikana ja kesto loppukesälle/syksylle sopimuksen mukaan. Toivomme, että voit olla mukana perehdyttämässä tiimiäsi kesän koitoksiin.

Haluaisitko viettää ensi kesän upeassa miljöössä saaristossa? Onko asiakaspalvelu ja elämyksien tuottaminen sydämen asia? Etsimme Gammelgård Pizza & Padel Resortiin majatalovastaavaa, joka osaa hallita kokonaisuuksia ja johtaa tiimiä loistavaan tulokseen. Majatalovastaavana vastaat koko Gammelgårdin toiminnasta, vieraiden asiakaskokemuksesta ja toimit esimiehenä Gammelgårdin tiimille. Pidät huolen, että asiakkaidemme viihtyminen on keskiössä rennolla ja asiakaslähtöisellä otteella.

Majatalovastaavan työtehtäviin kuuluvat henkilöstön johtaminen ja päivittäisten töiden koordinointi sekä siisteyden ja asiakaspalvelun laadun varmistaminen. Tulet vastaamaan puheluihin ja sähköposteihin sekä hoitamaan tilauksia. Omaat kattavan organisointikyvyn ja erinomaiset vuorovaikutustaidot, pallo pysyy hallussa ja langat käsissä. Toimit omalle tiimillesi esimiehenä ja tartut töihin heidän kanssaan. Tärkeintä työssäsi on pitää huolta kokonaisuudesta ja asiakkaidemme viihtyvyydestä sekä auttaa ja kannustaa koko Gammelgårdin tiimiä saavuttamaan yhdessä asetetut tavoitteet.

Tehtävään soveltuva henkilö on kiinnostunut ravintola- ja matkailualasta. Kokemus esimiestyöstä tai työkuvausta vastaavista työtehtävistä katsotaan eduksi. Olethan järjestelmällinen ja vastuuntuntoinen henkilö, joka nauttii erilaisten tilanteiden ratkomisesta pitäen aina asiakkaan keskiössä. Toivomme sinulta hyviä tiimityöskentelytaitoja, töihin tarttuvaa ja rennon rempseää asennetta.

Työ on täysiaikainen ja kausiluontoinen. Tehtävän aloitus on toukokuun aikana ja kesto syksylle sopimuksen mukaan. Toivomme, että voit olla mukana perehdyttämässä tiimiäsi kesän koitoksiin.

Haluaisitko viettää ensi kesän upeassa miljöössä saaristossa? Onko asiakaspalvelu ja elämyksien tuottaminen sydämen asia? Etsimme Tackorkiin palvelupäällikköä, joka osaa hallita kokonaisuuksia ja johtaa tiimiä loistavaan tulokseen. Palvelupäällikkönä vastaat Tackorkin päivittäisestä toiminnasta, vieraiden asiakaskokemuksesta ja toimit esimiehenä Tackorkin tiimille. Pidät huolen, että asiakkaidemme viihtyminen on keskiössä rennolla ja asiakaslähtöisellä otteella.

Palvelupäällikön työtehtäviin kuuluvat henkilöstön johtaminen ja päivittäisten töiden koordinointi sekä siisteyden ja asiakaspalvelun laadun varmistaminen. Tulet vastaamaan puheluihin ja sähköposteihin sekä hoitamaan tilauksia. Omaat kattavan organisointikyvyn ja erinomaiset vuorovaikutustaidot, pallo pysyy hallussa ja langat käsissä. Toimit tiimille esimiehenä ja tartut töihin heidän kanssaan. Tärkeintä työssäsi on pitää huolta kokonaisuudesta ja asiakkaidemme viihtyvyydestä sekä auttaa ja kannustaa koko Tackorkin tiimiä saavuttamaan yhdessä asetetut tavoitteet.

Tehtävään soveltuva henkilö on kiinnostunut matkailualasta ja elämysmatkailusta. Kokemus esimiestyöstä tai työkuvausta vastaavista työtehtävistä katsotaan eduksi. Olethan järjestelmällinen ja vastuuntuntoinen henkilö, joka nauttii erilaisten tilanteiden ratkomisesta pitäen aina asiakkaan keskiössä. Toivomme sinulta hyviä tiimityöskentelytaitoja, töihin tarttuvaa ja rennon rempseää asennetta.

Työ on täysiaikainen ja kausiluontoinen. Tehtävän aloitus on toukokuun aikana ja kesto syksylle sopimuksen mukaan. Toivomme, että voit olla mukana perehdyttämässä tiimiäsi kesän koitoksiin.

Etsimme Tackorkin riistaravintolaan sekä Gammelgårdin pizzeriaan iloisia ja oma-aloitteisia tarjoilijoita. Aiempi kokemus ravintola-alalta on eduksi työtehtävässä, mutta tärkeintä on innostunut asenne asiakaspalveluun ja tarjoilijan tehtävään.

Tackorkissa on joka kesäaamu brunssi klo 10-12, jonka jälkeen riistaravintola on auki iltamyöhään. Illasta riippuen avataan myös ladossa sijaitseva tunnelmallinen Tackork Nightclub. Meillä on tapahtumia ja livemusiikkia kesän joka viikonloppu! Gammelgårdin artesaanipizzeria tarjoaa aitoja italialaisia makuja saariston makumaailmaa hyödyntäen. Tarvitset työssäsi hygieniapassia ja anniskelupassi on plussaa.

Arvostamme asiakaspalveluhenkisyyttä sekä toimeen tarttuvaa asennetta, sillä tehtävät vaihtelevat päivästä toiseen ja meillä yksikään päivä ei ole samanlainen! Toivomme sinulta iloista ja joustavaa asennetta työntekoon – meillä työtä tehdään yhdessä yli tehtävärajojen. Meille on tärkeää, että asiakkaat viihtyvät ja hommat sujuvat positiivisella ja aurinkoisella asenteella!

Työt alkavat sopimuksen mukaan touko-heinäkuun aikana ja kestävät aina sopimuksen mukaan loppukesään/syksyyn. Kesäkaudella tunteja on tarjolla osa-aikaisista töistä aina täysiin tunteihin, kerrothan hakemuksessasi mikä olisi sinulle sopiva vaihtoehto.

Etsimme Tackorkin ravintolatiimiin baarimestaria, joka hurmaa palvelullaan ja ammattitaidollaan asiakkaan kuin asiakkaan. Odotamme sinulta kokemusta baarimestarin työstä, juomatuntemusta sekä hygienia- ja anniskelupassia. Baarimestarina taidat klassikkodrinkit ja olet intohimoinen kehittämään uusia juomasekoituksia sekä baarin toimintaa.

Arvostamme asiakaspalveluhenkisyyttä sekä toimeen tarttuvaa asennetta, sillä tehtävät vaihtelevat päivästä toiseen ja meillä yksikään päivä ei ole samanlainen! Toivomme sinulta iloista ja joustavaa asennetta työntekoon – meillä työtä tehdään yhdessä yli tehtävärajojen. Meille on tärkeää, että asiakkaat viihtyvät ja hommat sujuvat positiivisella ja aurinkoisella asenteella!

Työt alkavat sopimuksen mukaan touko-kesäkuun aikana ja kestävät aina sopimuksen mukaan loppukesään/syksyyn. Kesäkaudella tunteja on tarjolla osa-aikaisista töistä aina täysiin tunteihin, työvuorojen painottuen iltoihin ja viikonloppuihin.

Etsimme kesäkaudeksi Tackorkiin siivoojia. Tackorkissa on erilaisia tiloja aina majoituskohteista ravintola- ja saunatiloihin. Tehtävänkuvaan kuuluu siistiminen ja osallistuminen erilaisiin työtehtäviin resortillamme aina majoitustilojen siivouksesta yleisiin tiloihin ja ulkoporealtaiden kunnossapitoon. 

Kokemus vastaavista tehtävistä katsotaan eduksi, mutta tässä tehtävässä asenne ratkaisee. Perehdytämme tehtävään, joten ensisijaisena pidämme reipasta otetta työntekoon ja positiivista asennetta.

Meillä asiakkaat ovat aina etusijalla, joten arvostamme asiakaspalveluhenkisyyttä. Päivittäisessä työssä kohtaat asiakkaita erilaisissa tilanteissa, joten toivomme sinulta myös ratkaisukeskeistä asennetta asiakkaita kohdatessasi. Siivoustyössä tarkkuus ja huolellisuus ovat tärkeitä ominaisuuksia toimeen tarttuvan asenteen lisäksi.

Työt alkavat sopimuksen mukaan touko-heinäkuun aikana ja kestävät aina sopimuksen mukaan loppukesään/syksyyn. Kesäkaudella tunteja on tarjolla osa-aikaisista töistä aina täysiin tunteihin, kerrothan hakemuksessasi mikä olisi sinulle sopiva vaihtoehto.

Etsimme kesäkaudeksi Gammelgårdiin majatalotyöntekijöitä. Gammelgårdissa majatalon lisäksi huoneistoja, juhlatila sekä ravintola ja padelkenttä. Tehtävänkuvaan kuuluu aamiaisen valmistaminen, vastaanotossa toimiminen sekä majoitustilojen ja yleisten tilojen siivous. 

Kokemus vastaavista tehtävistä katsotaan eduksi, mutta tässä tehtävässä asenne ratkaisee. Perehdytämme tehtävään, joten ensisijaisena pidämme reipasta otetta työntekoon ja positiivista asennetta. Meillä asiakkaat ovat aina etusijalla, joten arvostamme asiakaspalveluhenkisyyttä. Päivittäisessä työssä kohtaat asiakkaita erilaisissa tilanteissa, joten toivomme sinulta myös ratkaisukeskeistä asennetta asiakkaita kohdatessasi. Siivoustyössä tarkkuus ja huolellisuus ovat tärkeitä ominaisuuksia toimeen tarttuvan asenteen lisäksi.

Työt alkavat sopimuksen mukaan touko-heinäkuun aikana ja kestävät aina sopimuksen mukaan loppukesään/syksyyn. Kesäkaudella tunteja on tarjolla osa-aikaisista töistä aina täysiin tunteihin, kerrothan hakemuksessasi mikä olisi sinulle sopiva vaihtoehto.

Etsimme Tackorkiin ja Gammelgårdiin iloisia ja oma-aloitteisia apulaisia monipuolisiin tehtäviin. Työtehtäviisi kuuluu mahdollisesti brunssin valmistusta, leipomista, astiahuoltoa, siisteydestä huolehtimista, eläintenhoitoa ja ruohonleikkuuta. Työtehtävä tarkentuu osaamisesi ja kiinnostuksesi mukaan. Sinulla ei tarvitse olla aiempaa kokemusta, meillä asenne ratkaisee. Perehdytämme tehtävään, joten ensisijaisena pidämme reipasta otetta työntekoon ja positiivista asennetta. Työtehtävä soveltuu myös ensimmäiseksi kesätyöpaikaksi.

Toivomme, että olet ahkera ja iloinen tiimipelaaja, joka pystyy tekemään töitä siellä missä tarvitaan. Työ ajoittuu touko-heinäkuulta elo-syyskuulle sopimuksen mukaan.

Haemme Tackorkin riistaravintolaan brunssikokkeja, á la carte -kokkeja sekä Gammelgårdin artesaanipizzeriaan pizzakokkeja.

Toivomme sinun arvostavan puhtaita raaka-aineita ja suhtautuvan ruuanlaittoon intohimolla. Haluatko olla luomassa ikimuistoisia elämyksiä asiakkaille ja nautitko uuden oppimisesta? Toivomme, että sinulla on kokin koulutus, voit olla joko kokeneempi konkari tai uusi alalla. Arvostamme hyviä vuorovaikutustaitoja sekä hyvää paineensietokykyä – taitoa hymyillä myös kiireen keskellä! Tehtävänäsi on olla osana tiimiä luomassa unohtumattomia asiakaskokemuksia ja makuelämyksiä.

Työt alkavat sopimuksen mukaan touko-kesäkuun aikana ja kestävät aina sopimuksen mukaan syksyyn. Kesäkaudella tunteja on tarjolla osa-aikaisista töistä aina täysiin tunteihin, kerrothan hakemuksessasi mikä olisi sinulle sopiva vaihtoehto. Mikäli olet haaveillut työskentelystä saaristossa, nyt sinulla on siihen oiva mahdollisuus.

 

Jos innostuksesi heräsi, lähetä CV ja hakemus osoitteeseen [email protected] tai [email protected]. Veera vastaa mielellään kaikkiin mieltä askarruttaviin kysymyksiin. Soita tai laita WhatsApp -viestiä 050 5248 153 tai sähköpostia [email protected]. ❤️