REKRYTOINTI 2022

Tule viettämään kanssamme unohtumaton kesä saaristossa

Tule meille töihin kesäksi 2022

Vietä ensi kesä upeassa Suomen saaristossa! Haemme Tackork Gård & Marinaan sekä sisaryritykseemme Gammelgård Pizza & Padel Resortiin kesäkaudeksi 2022 työntekijöitä erilaisiin työtehtäviin. Tackorkissa meille tärkeää on hyvä yhteishenki ja se, että töissä on hauskaa! Olemme tunnettuja iloisesta ja rennosta palvelusta sekä ikimuistoisista kesäilloista saariston sydämessä. 

Kokonaisuudessaan meillä on kaksi ravintolaa, beach volley- ja padelkentät, kajakkeja, vierasvenesatama, viisi saunaa ulkoporealtaineen, tähtimökkejä, majatalo, fatbikeja, Pappa-Tuntureita, juhlahallin karaokeiltoja, yritystilaisuuksia, livemusiikkia joka viikonloppu… Meillä ei yksikään päivä ole samanlainen!

Työpäiviin kuuluu monipuolisia työtehtäviä mahtavassa saaristomiljöössä. Työntekijöiden majoitus järjestyy Gammelgård Pizza & Padel Resortissa. Työpäivien päätteeksi voit viettää aikaa uusien ystäviesi kanssa vaikka Gammelgårdissa padelia pelaillen tai Tackorkin rannassa vesitrampoliinilla tai beach volley -kentällä. Tarjoamme henkilökunnalle lukuisten aktiviteettien lisäksi muita loistavia henkilökuntaetuja yhteisiä saunailtoja ja Tackorkin juhlahallin ikimuistoisia bileitä unohtamatta.

Perehdytysviikonloppu on toukokuussa 2022, jossa tutustumme toisiimme ja koutsaamme yhdessä meistä huipputiimin! ❤️ Laita hakemus tänään, haastattelemme jo hakuaikana.

5/5

“Tackorkissa työskentely on kokonaisvaltainen kokemus. Parasta siinä on rento ilmapiiri, monipuolinen työnkuva ja ainutlaatuinen miljöö. Kesän aikana kertyi uusien taitojen ja itseluottamuksen lisäksi unohtumattomia muistoja ja uusia tuttavuuksia.”

Linnea, kesätyöntekijä 2021
5/5

“Tackork oli ainakin mulle täydellinen kesätyöpaikka. Nuorekas ja motivoitunut työyhteisö oli tärkeä syy miksi viihdyin Tackorkissa. Myös ihmisten erityisosaaminen ja motivaatio osattiin tunnistaa ja hyödyntää ja työntekijät pääsivät loistamaan työssään.”

Petrus, kesätyöntekijä 2021
5/5

“Tackorkissa kaikki oli kivaa; ihana miljöö, työkaverit, asiakkaat, monipuoliset työtehtävät ja rento meininki. 🤗 Ensi kesänä uudestaan!”

Eija, kesätyöntekijä 2021
5/5

“Oli ihanaa viettää kesä maalla. Tackork on tosi upea ja monipuolinen paikka olla töissä.”

Iida, kesätyöntekijä 2021
5/5

“Tackorkissa työpaikkana parasta oli mukavat työkaverit, monipuolinen työnkuva sekä ihanat puitteet. Ja se, että sai vastuuta ja pääsi kehittämään omaa osaamistaan.”

Tiina, kesätyöntekijä 2021
5/5

“Parasta Tackorkissa työskennellessä oli ehdottomasti työsuhde-edut. Työvuorojen jälkeen sai nauttia Tackorkin tilasta ja aktiviteeteista. Asiakaskunta on ystävällistä ja työkaverit parhaita! Suosittelen kaikille!”

Nava, kesätyöntekijä 2020

Mihin työtehtävään haluat?

Haemme Tackorkin riistaravintolaan sekä Gammelgårdin artesaanipizzeriaan keittiömestaria vastaamaan ravintolan toiminnasta. 

Odotamme sinulta kokemusta keittiön johtamisesta. Työtehtäviisi kuuluu kokkaamisen lisäksi tilausten teko, varaston hallinta, työvuorojen aikataulutus sekä kokkien esimiehenä toimiminen. 

Pääset työssäsi vaikuttamaan ravintolan toimintaan ja tarjontaan osaamisesi ja kiinnostuksesi mukaisesti. Tarjoamme monipuolisen työtehtävän, jossa pääset halutessasi vaikuttamaan ruokalistan kehittämisestä tilaisuuksien menukokonaisuuksien suunnitteluun. 

Työt alkavat sopimuksen mukaan jo huhti-toukokuussa ja kestävät aina sopimuksen mukaan syksyyn. Toivomme, että voit olla mukana perehdyttämässä tiimiäsi kesän koitoksiin. 

Haemme Tackorkin riistaravintolaan á la carte –kokkeja sekä Gammelgårdin artesaanipizzeriaan pizzakokkeja. 

Tackorkissa työtehtäviin kuuluu vaihtelevasti brunssin ja á la carten valmistusta. Menulta löytyy mm. fasaania, peuraa sekä kalaa. Gammelgårdissa tarjoilemme napolilaistyylistä artesaanipizzaa saariston makumaailmalla. Tehtävänkuvat ovat monipuolisia ja määritellään osaamisen mukaan. Toivomme, että sinulla on kokin koulutus, voit olla joko kokeneempi konkari tai uusi alalla. Eduksi katsotaan kokemus kokin tehtävistä, sekä riistan tai pizzan valmistamisesta. 

Tehtävään soveltuvalla henkilöllä on positiivinen ja reipas asenne työntekoon. Tavalliseen työpäivään sisältyy työt aina keittiöstä asiakkaiden kanssa rentoon jutusteluun, joten toivomme hakijoilta asiakaspalveluhenkisyyttä. 

Työt alkavat sopimuksen mukaan touko-kesäkuun aikana ja kestävät aina sopimuksen mukaan syksyyn. Kesäkaudella tunteja on tarjolla osa-aikaisista töistä aina täysiin tunteihin, kerrothan hakemuksessasi mikä olisi sinulle sopiva vaihtoehto.

Haemme Tackorkiin ravintolapäällikköä. Ravintolapäällikkönä johdat ravintolatoimintaa Tackorkin arvojen mukaisesti. Vastaat vieraiden asiakaskokemuksesta ja toimit esimiehenä tarjoilijatiimille. Pidät huolen, että asiakkaidemme viihtyminen on keskiössä rennolla ja asiakaslähtöisellä otteella. 

Ravintolapäällikön tehtäviin kuuluu ravintolahenkilöstön johtaminen ja päivittäisten töiden koordinointi sekä tuotteiden ja asiakaspalvelun laadun varmistaminen. Omaat kattavan organisointikyvyn ja erinomaiset vuorovaikutustaidot. Vastuullasi on ravintolan toiminnan suunnittelu, toteutus ja myynnin kasvattaminen. Toimit omalle tiimillesi esimiehenä ja tartut töihin heidän kanssaan. Tärkeintä työssäsi on pitää huolta kokonaisuudesta ja asiakkaidemme viihtyvyydestä sekä auttaa ja kannustaa ravintolatiimiä saavuttamaan yhdessä asetetut tavoitteet.

Tehtävään soveltuva henkilö on innostava, motivoiva ja kannustava tuki henkilökunnalle. Edellytämme sinulta vahvaa ammatillista osaamista, tiimityöskentelytaitoja, joustavuutta sekä töihin tarttuvaa ja rennon rempseää asennetta.

Työ on täysiaikainen ja kausiluontoinen. Tehtävän aloitus on huhti-toukokuussa ja kesto syksylle sopimuksen mukaan. Toivomme, että voit olla mukana perehdyttämässä tiimiäsi kesän koitoksiin.

Onko asiakaspalvelu ja elämysten tuottaminen sydämen asia? Haemme Tackorkiin vuoropäällikköjä, joilla pysyy langat käsissä kiireenkin keskellä. Arvostamme kokemusta tarjoilijan tehtävistä ja asiakaspalvelusta.

Työtehtäviisi kuuluu vuorosi aikana Tackorkin ravintolan salitoiminnasta vastaamisen lisäksi pitää huoli siitä, että saunat ovat päällä oikeaan aikaan ja vieraillamme on kaikki mitä he rentoon lomailuun tarvitsevat. Tackorkissa on joka kesäaamu brunssi klo 10-12, jonka jälkeen ravintola on auki iltamyöhään. Illasta riippuen avataan myös ladossa sijaitseva tunnelmallinen Tackork Nightclub. Meillä on tapahtumia ja livemusiikkia kesän joka viikonloppu! Toivomme, että olet joustava, kykenet päätöksentekoon ja työskentelemään myös ravintolan ulkopuolella siellä missä tarvitaan. 

Tarvitset työssäsi hygienia- ja anniskelupassin. Työt alkavat sopimuksen mukaan jo huhti-toukokuussa ja kestävät aina sopimuksen mukaan syksyyn. Toivomme, että voit olla mukana perehdyttämässä tiimiäsi kesän koitoksiin.

Etsimme Tackorkin riistaravintolaan sekä Gammelgårdin pizzeriaan iloisia ja oma-aloitteisia tarjoilijoita. Aiempi kokemus ravintola-alalta on eduksi työtehtävässä, mutta tärkeintä on innostunut asenne asiakaspalveluun ja tarjoilijan tehtävään.

Tackorkissa on joka kesäaamu brunssi klo 10-12, jonka jälkeen ravintola on auki iltamyöhään. Illasta riippuen avataan myös ladossa sijaitseva tunnelmallinen Tackork Nightclub. Meillä on tapahtumia ja livemusiikkia kesän joka viikonloppu! Gammelgårdin artesaanipizzeria tarjoaa aitoja italialaisia makuja saariston makumaailmaa hyödyntäen. Tarvitset työssäsi hygieniapassia ja anniskelupassi on plussaa.

Arvostamme asiakaspalveluhenkisyyttä sekä toimeen tarttuvaa asennetta, sillä tehtävät vaihtelevat päivästä toiseen ja meillä yksikään päivä ei ole samanlainen! Tackorkin ravintolan yhteydessä on myös majoituspalveluiden vastaanotto, jonka tehtävät kuuluvat myös työnkuvaan. Toivomme sinulta iloista ja joustavaa asennetta työntekoon – meillä työtä tehdään yhdessä yli tehtävärajojen. Meille on tärkeää, että asiakkaat viihtyvät ja hommat sujuvat positiivisella ja aurinkoisella asenteella!

Työt alkavat sopimuksen mukaan touko-kesäkuun aikana ja kestävät aina sopimuksen mukaan syksyyn. Kesäkaudella tunteja on tarjolla osa-aikaisista töistä aina täysiin tunteihin, kerrothan hakemuksessasi mikä olisi sinulle sopiva vaihtoehto.

Etsimme Tackorkiin ja Gammelgårdiin iloisia ja oma-aloitteisia apulaisia monipuolisiin tehtäviin. Työtehtäviisi kuuluu mahdollisesti brunssin valmistusta, leipomista, astiahuoltoa, ravintolatilojen siisteydestä huolehtimista, eläintenhoitoa ja ruohonleikkuuta. Työtehtävä tarkentuu osaamisesi ja kiinnostuksesi mukaan. Sinulla ei tarvitse olla aiempaa kokemusta, meillä asenne ratkaisee. Perehdytämme tehtävään, joten ensisijaisena pidämme reipasta otetta työntekoon ja positiivista asennetta. Työtehtävä soveltuu myös ensimmäiseksi kesätyöpaikaksi. 

Toivomme, että olet ahkera ja iloinen tiimipelaaja, joka pystyy tekemään töitä siellä missä tarvitaan. Työ ajoittuu touko-kesäkuulta elo-syyskuulle sopimuksen mukaan.

Haluaisitko viettää ensi kesän upeassa miljöössä saaristossa? Onko asiakaspalvelu ja elämyksien tuottaminen sydämen asia? Etsimme Gammelgård Pizza & Padel Resortiin majatalovastaavaa, joka osaa hallita kokonaisuuksia ja johtaa tiimiä loistavaan tulokseen. Majatalovastaavana vastaat Gammelgårdin vieraiden asiakaskokemuksesta ja toimit esimiehenä siivous- ja tarjoilijatiimille. Pidät huolen, että asiakkaidemme viihtyminen on keskiössä rennolla ja asiakaslähtöisellä otteella. 

Majatalovastaavan työtehtäviin kuuluu henkilöstön johtaminen ja päivittäisten töiden koordinointi sekä siisteyden ja asiakaspalvelun laadun varmistaminen. Tulet vastaamaan puheluihin ja sähköposteihin sekä hoitamaan tilauksia. Omaat kattavan organisointikyvyn ja erinomaiset vuorovaikutustaidot, pallo pysyy hallussa ja langat käsissä. Toimit omalle tiimillesi esimiehenä ja tartut töihin heidän kanssaan. Tärkeintä työssäsi on pitää huolta kokonaisuudesta ja asiakkaidemme viihtyvyydestä sekä auttaa ja kannustaa koko Gammelgårdin tiimiä saavuttamaan yhdessä asetetut tavoitteet.

Tehtävään soveltuva henkilö on kiinnostunut matkailualasta ja elämysmatkailusta. Kokemus esimiestyöstä tai työkuvausta vastaavista työtehtävistä katsotaan eduksi. Olethan järjestelmällinen ja vastuuntuntoinen henkilö, joka nauttii erilaisten tilanteiden ratkomisesta pitäen aina asiakkaan keskiössä. Toivomme sinulta hyviä tiimityöskentelytaitoja, töihin tarttuvaa ja rennon rempseää asennetta.

Työ on täysiaikainen ja kausiluontoinen. Tehtävän aloitus on huhti-toukokuussa ja kesto syksylle sopimuksen mukaan. Toivomme, että voit olla mukana perehdyttämässä tiimiäsi kesän koitoksiin.

Etsimme kesäkaudeksi Tackorkiin siivousesimiestä. Työtehtäviin kuuluu siivoustiimin esimiehenä toimiminen, päivittäisten töiden koordinointi sekä siivouksen laadun varmistaminen. Omaat kattavan organisointikyvyn ja hyvät vuorovaikutustaidot. Vastuullasi on siivoustyön suunnittelu, tarviketilausten teko ja varastonhallinta. Toimit omalle tiimillesi esimiehenä ja tartut töihin heidän kanssaan. Tärkeintä työssäsi on pitää huolta kokonaisuudesta ja asiakkaidemme viihtyvyydestä sekä auttaa ja kannustaa siivoustiimiä saavuttamaan yhdessä asetetut tavoitteet.

Tehtävään soveltuva henkilö on innostava, motivoiva ja kannustava tuki henkilökunnalle. Toivomme sinulta tiimityöskentelytaitoja, joustavuutta sekä töihin tarttuvaa ja rennon rempseää asennetta.

Meillä asiakkaat ovat aina etusijalla, joten arvostamme asiakaspalveluhenkisyyttä. Päivittäisessä työssä kohtaat asiakkaita erilaisissa tilanteissa, joten toivomme sinulta myös ratkaisukeskeistä asennetta asiakkaita kohdatessasi. Siivoustyössä tarkkuus ja huolellisuus ovat tärkeitä ominaisuuksia toimeen tarttuvan asenteen lisäksi. 

Tehtävän aloitus on huhti-toukokuussa ja kesto syksylle sopimuksen mukaan. Toivomme, että voit olla mukana perehdyttämässä tiimiäsi kesän koitoksiin.

Etsimme kesäkaudeksi Tackorkiin ja Gammelgårdiin siivoojia. Tackorkissa on erilaisia tiloja aina majoituksesta ravintola- ja elämyspalveluihin. Gammelgårdissa on majatalo, huoneistoja sekä ravintola ja padelkenttä. Tehtävänkuvaan kuuluu siistiminen ja osallistuminen erilaisiin työtehtäviin resorteillamme aina majoitustilojen siivouksesta yleisiin tiloihin. 

Kokemus vastaavista tehtävistä katsotaan eduksi, mutta tässä tehtävässä asenne ratkaisee. Perehdytämme tehtävään, joten ensisijaisena pidämme reipasta otetta työntekoon ja positiivista asennetta. 

Meillä asiakkaat ovat aina etusijalla, joten arvostamme asiakaspalveluhenkisyyttä. Päivittäisessä työssä kohtaat asiakkaita erilaisissa tilanteissa, joten toivomme sinulta myös ratkaisukeskeistä asennetta asiakkaita kohdatessasi. Siivoustyössä tarkkuus ja huolellisuus ovat tärkeitä ominaisuuksia toimeen tarttuvan asenteen lisäksi. 

Työt alkavat sopimuksen mukaan touko-kesäkuun aikana ja kestävät aina sopimuksen mukaan syksyyn. Kesäkaudella tunteja on tarjolla osa-aikaisista töistä aina täysiin tunteihin, kerrothan hakemuksessasi mikä olisi sinulle sopiva vaihtoehto.

Vietätkö aikaasi autotallissa iltaisin korjaamassa milloin mitäkin vempainta? Ymmärrätkö mopojen, ruohonleikkureiden ja perämoottoreiden päälle, ja ehkä jopa ymmärrät jotain ilmalämpöpumpuista?

Kaipaamme kesäksi innokasta huoltomiestä, jolla ruuvimeisseli ja jakoavain pysyvät hyppysissä ja joka samalla omaisi asiakaspalveluhenkisyyttä, koska työssä ollaan paljon asiakkaiden kanssa tekemisissä. Huoltomiehen työtehtäviin kuuluu Tackorkin ja Gammelgårdin päivittäiset huoltotehtävät lamppujen vaihdosta polkupyörien kunnostukseen.

Päivittäisessä työssä kohtaat asiakkaita erilaisissa tilanteissa, joten toivomme sinulta myös ratkaisukeskeistä asennetta asiakkaita kohdatessasi. Arvostamme monipuolista osaamista, oma-aloitteisuutta ja joustavuutta. Kykenet havaitsemaan epäkohdat ja tarttumaan toimeen itsenäisesti.

Jos vasara pysyy kädessä ja haluat viettää unohtumattoman kesän saaristossa, hae arvokkaaksi osaksi tiimiämme!

 

Onko sinulla DE-kortti taskussa ja haluat viettää tavallisesta kuljettajan työstä poikkeavan kesän upeassa saaristossa? Tulevan kesän hitti, Tackorkin saaristojuna, etsii kuljettajaa ensi kesälle. Saaristojuna tulee ajamaan n. 20 kilometrin reittiä Nauvossa kesäpäivisin ja -iltaisin. Kuljettajalta vaaditaan DE-kortti ja asiakaspalveluhenkisyyttä. 

Työt alkavat sopimuksen mukaan touko-kesäkuun aikana ja kestävät aina sopimuksen mukaan syksyyn.

Tackorkin saaristojuna, etsii konduktööriä ja viihdyttäjää ensi kesälle. Jos olet rohkea ja ulospäinsuuntautunut asiakaspalvelija ja haluat hauskan kesätyön, tämä työtehtävä on juuri sinulle! Tällaista työkokemusta et muualta saa. Saaristojuna tulee ajamaan n. 20 kilometrin reittiä Nauvossa kesäpäivisin ja -iltaisin.

Työt alkavat sopimuksen mukaan touko-kesäkuun aikana ja kestävät aina sopimuksen mukaan syksyyn.

 

Hae meille ja tule viettämään varmasti unohtumaton kesä kanssamme! Lähetä CV ja hakemus osoitteeseen [email protected] ja kerro mihin työtehtävään haet ja millaista osaamista sinulla on. Veera vastaa mielellään kaikkiin mieltä askarruttaviin kysymyksiin. Soita tai laita WhatsApp -viestiä 050 5248 153. ❤️