fbpx

INKVARTERING

Övernatta på Tackork och upplev skärgårdens charm

På Tackork finns det många olika inkvarteringar att hitta sin favorit ifrån. Alla våra utrymmen är lika fina som den omgivande naturen och varje av dem har sin egen unika stämning där klassiska element kombineras med modern design.  Vårt mål är att respektera gårdens långa historia och unika skärgårdsmiljö. Varje dyna, lampa och klädhängare har valts med omsorg för att göra din vistelse oförglömlig! Nagus bästa inkvartering!

STJÄRNSTUGA

Våra stjärnstugor är den perfekta platsen att övernatta ensam, med familjen eller med din partner. I stugorna finns en parsäng samt en bäddsoffa. Stugorna är belägna vid utkanten av gården och därmed i lugn och ro. Stjärnstugans glastak ger en unik möjlighet att se på stjärnhimlen från under täcket.

Varje stuga har ett eget badrum.

JAKTSTUGAN

Jaktstugan är Tackorks lyxigaste utrymme. Byggt av de bästa materialen, representerar stugan vad hantverk som vackrast är. Utrymmet lämpar sig väl för små grupper, som vill ha en stämningsfull kväll med god mat och dryck. I priset ingår användningen av bastun som finns inbyggd i en gamla silo. På loftet finns en parsäng, dit man slipper längs med stegen. I jaktstugan kan två personer övernatta.

SVITEN

Tackorks nya svit erbjuder en lyxig men stämningsfull miljö. I svitens lugn njuter du av vackra, jordnära inredningselement som garanterar en äkta finsk upplevelse.  upouusi sviitti tarjoaa ylellisen, mutta tunnelmallisen ilmapiirin. Du är varmt välkommen som gäst – ensam, med familjen eller med vänner, vare sig det är vardag eller fest. I sviten ryms 4 personer. Utrymmet har egen WC och dusch.

TENTSILE

Upplev skärgårdens unika natur, svävande i luften. Tentsile-tältet är det bästa sättet att njuta av den finska sommarnatten. Ett perfekt val för äventyrare! Ett tält rymmer till och med tre personer samtidigt. Sovsäckar och användning av duschar ingår.