ÖVERNATTA

Tackorks gäststugor ligger på en lugn plats i utkanten av bärgården. Stjärnstugornas glastak skänker en unik utsikt över natthimlen.

 

Stugorna rymmer 2-4 personer och är utrustade med WC, dusch, kylskåp, kaffebryggare, handdukar och sängkläder. För tillfället finns det tre stjärnstugor i Tackork, så sammanlagt kan vi ta emot 12 gäster på en gång.

Sommarens bokningsystem öppet nu!

Känn den friska havsbrisen på huden, andas ren luft och stanna upp i freden i skärgårds paradiset. 

Tackork är en gammal men förnyad bärgård i Nagu. På den lugna idylliska gården bor en tupp med hönor, får, kaniner och kattor. Gården har även ett lusthus med grill, lekplats, trampolin, frisbee golf, utespel och eldrivna fyrhjulingar för barn.

Du kan även hyra kajak eller SUP-bräde eller ta en tur till Nagu kyrkby med cykel, tandemcykel eller traditionell pappa-moppe.

Gästhamnens brygga har 10-12 bojplatser, samt några långsidsplatser. Gästhamnen på Tackork erbjuder allt som är nödvädigt för skönt båtliv; skyddad hamn med stadig brygga, vatten, el, grill, diskplats, bastu med idyllisk strandutsikt, badtunna och WC.

Som ett skönt slut på dagen kan du njuta i den stora traditionella rökbastuns mjuka bad och koppla av i den varma jacuzzin.

I Tackorks bode och sommarcafé hittar du gårdens egna produkter, lokala produkter, hantverk, snacks, kaffe, glass, läsk och trevliga souvenirer.

 

Välkommen, en plats för välbefinnande.

 

 

60 10.575´N, 21 44.769´E

 

Tackorvägen 31, 21660 Nagu