fbpx

NAGU RESTAURANG

Smaklig närmat från viltrestaurangen

Tackorks restaurang i Nagu erbjuder en kulinarisk upplevelse i en unik miljö. Våra läckra portioner är tillagade av rena och äkta smaker. Rätter på viltkött är vår specialité och de erbjuder ett mer ekologiskt och etiskt alternativ till producerat kött.  Vårt eget kall- och varmrökta kött är en unik smakupplevelse. 

Våra viner importerar vi från vingården Gorgo i norra Italien. Vi har valt viner som passar ihop med vilt, restaurangens smakvärld samt Tackorks stämning.

ÖPPETTIDER

Vår restaurang har öppet på fredagar och lördagar 18.00-21.00. Bordsreservation i förväg på [email protected] eller +358 45 78747461. Frukost serveras på lördagar och söndagar från 9:30 till 10:30.

FRUKOST

Vår frukost tar dagens huvudmåltid till en ny nivå! Vår frukost, full av skärgårdens egna smaker, är den perfekta början på dagen. Du kan njuta av våra egna bär, ägg och hemlagad honung. Det finns också hemrökt fisk, juice från vår egen gård och massor av andra läckra smaker. Välkommen att njuta av säsongens bästa smakupplevelser!

Hotelli Nauvo
Hotelli Nauvo

RENA RÅVAROR

Finskt viltkött är det renaste köttet i världen.
Viltkött är ett ekologiskt och etiskt alternativ till det producerade köttet. En mängd olika vilddjur lever i skogarna i Nagu. Även på Tackork kan de mest observanta se en glimt av ett rådjur eller en fasan.