SERVICE

Skärgårdens natur erbjuder fantastiska möjligheter för fiske och jakt, i alla tänkbara förhållanden. Tack vare de korta avstånden kan du till och med pröva på jakt och fiske under samma resa.

Sommarens bokningsystem öppet nu!

FISKE

Åbo skärgård är ett otroligt mångsidigt fiskeområde. Det finns runt 20 000 öar och hundratusentals små skär. Här kan alla hitta sin egen hemliga fiskeplats, men vi vet det bästa.

Att ordna fisketurer är en av våra huvudprodukter men förutom det har vi också mötestjänster och olika jakt-, skogs- och maritima aktiviteter för företagsgrupper.

JAKT

Vår jaktsäsong börjar med duva och änder på hösten och slutar i slutet av vintern med fasan, tillsammans med våra fågelhundar. I skogs- och fältlandskapen i området, bor också rådjur och småvilt, vilka erbjuder intressanta jaktupplevelser både för erfarna jägare och nybörjare. Kaffe på lägerelden och övernattning i vindskydd mitt i naturen, får vem som helst att glömma den hektiska vardagen.

Naturstigarna bjuder nya upplevelser för alla, oavsett årstid. Du kan se havsörnar flyga och rovdjur på fälten eller skåda tranornas dans i gryningen, andas den friska luften och njut av skärgårdens karga oförstörda natur.

VÄLMÅENDE

Vi arrangerar yoga, klangmeditation/ avkoppling eller till och med ett träningspass ute i det vilda. Extra lyxig blir det i bastun med de skönhetsprodukter som vår kosmetolog handplockat. Efter ett milt bad i den traditionella rökbastun, kan du njuta ute i den varma jacuzzin. Du kan även hyra kajak eller SUP-bräde eller ta en tur till Nagu kyrkby med cykel, tandemcykel eller traditionell pappa-moppe.

På den lugna idylliska gården bor en tupp med hönor, får, kaniner och kattor. Gården har även ett lusthus med grill, lekplats, trampolin, frisbee golf, utespel och eldrivna fyrhjulingar för barn.

Välkommen, en plats för välbefinnande.

60 10.575´N, 21 44.769´E

Tackorvägen 31, 21660 Nagu