fbpx

TARINAMME

Tackorkin tilan alueella on ollut asutusta ja harjoitettu viljelytoimintaa jo viime vuosituhannen alkupuolella. Historia ulottuu ainakin 1200-luvulle. Tilan alueella on myös kaksi museoviraston inventoimaa pronssikautista muinaishautaa. Tilan nykyiset rakennukset ovat pääosin 1800-luvun loppupuolelta ja uudistettu tyylikkäästi vanhaa kunnioittaen.

Ennen meitä, 15 edellistä vuotta tila on toiminut marja- ja vihannesviljelyyn erikoistuneena maatilana. Tilan tuotteet ovat hyvin tunnettuja niin saaristossa kuin muuallakin eteläisessä Suomessa. Edelleen kasvatamme marjoja ja tarjoamme niitä vieraillemme brunssilla sekä valmistamme niistä mehuja, olutta, piirakoita sekä hyytelöitä.

Tänään olemme keskittyneet luontoelämyskokousten järjestämiseen yritysten pienryhmille sekä tarjoamaan uniikkeja majoituskokemuksia ympäri vuoden. Tilan miljöö ja tunnelma täytyy nähdä ja kokea! 

Toivotamme teidät tervetulleiksi kokemaan Tackorkin vieraanvaraisuus, nauttimaan paikallisista herkuista riistaravintolassamme ja rentoutumaan saariston upeimmissa saunoissa ja lukuisten aktiviteettien parissa.

TACKORK GÅRD & MARINA

Tackorkintie 31
21660, Nauvo, Suomi
Tiedustelut ja varaukset:  +3584578747461
[email protected]