fbpx

YRITYSTILAISUUDET

Unohtumattomat luontoelämykset saaristossa

Luonto saa meissä heräämään vahvoja tunteita ja voimakkaita ajatuksia. Uskon, että luonnossa syntyy parhaat oivallukset. Minulle luonto on tärkeä osa elämääni ja tarinaani. Tackork on syntynyt kaipuustani luontoon ja sen rauhaan. Tackork luonnon ihmeineen herättää minussa ennen kaikkea kiitollisuuden tunteen. Haluan jakaa ja mahdollistaa näitä kokemuksia kanssaihmisille, ystäville, tutuille ja uusille tuttavuuksille. Tervetuloa kokemaan.

Isäntä

Hotelli Nauvo

Ainutlaatuinen kokousympäristö

Järjestämme ympäri vuoden yrityksille korkeatasoisia luontoelämyskokouksia ja -tilaisuuksia. Kanssamme pääsette nauttimaan ainutlaatuisesta saaristomiljööstä ja lukuisista aktiviteettimahdollisuuksista. Meillä pääsette kokemaan esimerkiksi vene- tai melontaretken saaristossa, patikoimaan luontopolulle, kokeilemaan jousiammuntaa tai laulamaan karaokea tunnelmallisessa juhlahallissamme.

5/5

“When it comes to creating a great customer experience, Tackork is committed on doing what it takes to succeed! From the time of being picked up at the city of Helsinki till the drop off, the service was of excellence. Comfortable facilities for our small business group, a vast variety of activities and amazing local food from their own back yard.”

5/5

”Olemme järjestäneet Tackorkissa useamman kerran asiakastilaisuuksia ja henkilökunnan tyky-tapahtumia. Tackorkin loistavat puitteet ja innovatiivinen henkilökunta luovat erittäin hienon kokonaisuuden, sekä monelle aivan uuden ja erityisen saaristoelämyksen.”

5/5

”Se fiilis, kun kahden vuoden tauon jälkeen pääsette vihdoinkin kokoontumaan tiimin kesken mitä täydellisempään ympäristöön, jossa tehdään ja mahdollistetaan aivan kaikki hulluimmatkin toiveenne ja vielä hymyissä suin. Kiitokset Veeralle, joka (Hugo-koiran avustuksella) teki päivistämme ikimuistoiset ❤️”

Kokoustilat JOPA 50 hengelle

Päätalon juhlasalissa sekä juhlahallissamme on mahdollista järjestää illallisia sekä kokouksia isommallekin ryhmälle. 

Jahtimajamme sopii erityisesti pienemmille yritysryhmille, jotka haluavat nauttia kaikista mukavuuksista saman katon alla. Kaikissa kokoustiloissa käytettävissänne on fläppitaulu, valkokangas, videotykki, muistiinpanovälineet ja langaton nettiyhteys.

Hotelli Nauvo
Hotelli Nauvo

Sesongin ulkopuolella järjestettävissä tilaisuuksissa saatte koko tilan fasiliteetit yksityiskäyttöön.

Hulppeat majoitusvaihtoehdot

Tackorkissa on majoitustiloja 9-34 hengelle. 8 kilometrin päässä sijaitseva sisaryhtiömme Gammelgård tarjoaa 4-70 hengen lisäkapasiteetin . 

TÄHTIMÖKKI

Tackorkissa on kuusi upeaa tähtimökkiä, joissa on sängyt kahdelle sekä vuodesohva. Tähtimökit sijaitsevat tilan reunalla, omassa rauhassaan. Mökin lasikatto antaa mahdollisuuden katsoa kaunista tähtitaivasta uniikilla tavalla suoraan kotoisasta mökistä. Jokaisessa mökissä on oma kylpyhuone.

JAHTIMAJA

Jahtimaja on Lassin unelmasta syntynyt ylellinen tila, joka vie sinut mielikuvamatkalle taianomaiseen metsästyshenkiseen tarinaan. Jahtimaja on rakennettu parhaista materiaaleista ja se edustaa, mitä käsityö kauneimmillaan on. Tila soveltuu mainiosti sinulle, joka haluat kokea täysin uniikin ja tunnelmallisen yöpymisen saariston parhaassa miljöössä. Jahtimaja suurella saunalla ja terassilla takaavat oleskelullenne loistavat puitteet. Jahtimajan parvella on kaksi vuodetta, jonne pääsee tikkaita pitkin sekä alhaalla on levitettävä vuodesohva kahdelle. 

SVIITTI

Sviitti tarjoaa ylellisen ja lumoavan tunnelman saariston rauhassa. Täällä pääset nauttimaan maanläheisistä sisustuselementeistä, jotka takaavat aidon suomalaisen elämyksen. 

Sviitti majoittaa jopa 6 henkilöä upeassa pylvässängyssä, kahdessa erillisessä vuoteessa sekä vuodesohvalla. Sviitissä on oma WC, suihku ja pieni keittiö minijääkaapilla.

Tackork

Saapuminen helppoa

Tackorkiin pääsee niin autolla, bussilla kuin veneelläkin. Ajomatka Turun keskustasta kestää reilun tunnin ja Helsingistä 3 tuntia sisältäen lauttamatkan. Lautat kulkevat useita kertoja tunnissa.

Kuljetuspalvelu

Tarvittaessa järjestämme kuljetukset yhteistyökumppanimme kautta isommille ryhmille bussilla tai spesiaalimpiin tilaisuuksiin helikopterilla tai veneellä. Kysy tarjous kuljetuksista!

Saariston monipuolisimmat aktiviteetti-mahdollisuudet

 • Ohjattu jousiammunta vastakaari- ja/tai taljajousilla
 • Luontopolku näköalapaikalle ja pronssikautisille muinaishaudoille
 • Pannukahvit luonnossa
 • Kirkkovenesoutu
 • Fatbike- ja polkupyöräretket
 • Kajakit ja SUP-laudat
 • Beach volley ja frisbeegolf
 • Olut- tai viinitasting
 • Savusauna, luolasauna ja rantasauna jacuzzeineen
 • Taidemaalaus
 • Lautapelit
 • Yhdessäoloa Tackorkin nuotiolla tai kodassa
 • Avantouinti
 • Padel Gammelgårdissa
 • Karaoke juhlahallissa
 • Skumppajooga
 • Mölkky, petankki & kroketti
Hotelli Nauvo
Hotelli Nauvo

Järjestämme tarvittaessa myös livemusiikkia tilaisuuksiin.

Riistaravintolasta koko päivän tarjoilut

Tackork
Tackork

Päivän voi aloittaa Tackorkin aamiaisella, jossa tarjolla tuoreen leivän ja kahvin lisäksi muun muassa oman tilan munia ja marjoja. Aamiainen katetaan joustavasti aikataulunne mukaisesti.

Lounaaksi voi nauttia esimerkiksi kantarellirisottoa fasaanilla tai vaikka lohikeittoa ja saaristolaisleipää. Kokoustarjoilut toteutetaan toiveidenne mukaisesti. Marja- tai sienipiirakkaa, lohileipiä…

Saariston riistaillallinen ja Gorgon viinitilalta tuodut viinit kruunaavat illan. Miltä kuulostaisi Tackorkin tapaslautanen alkuun, peuran ulkofileetä pääruoaksi ja kuusenkerkkäpannacottaa Tackorkin marjakompotilla jälkiruoaksi?

Herkulliset ateriat ovat oleellinen osa jokaista tilaisuutta. Raaka-aineemme ovat peräisin omalta tilaltamme sekä lähitiloilta.

Hotelli Nauvo

SAARISTON SAUNAMAAILMA

Täydelliseen illanviettoon kuuluu myös sauna. Tackorkin rannasta löytyy merinäköalalla varustettu rantasauna, josta voi pulahtaa mereen tai ulkoporealtaaseen.

Luolasauna tarjoilee maanalaista tunnelmaa ja ulkoporealtaan luonnon keskellä. Hämärässä savusaunassa rentoudut tervan ja savun tuoksun seassa. Savusaunasta pääset viihtyisälle terassille vilvoittelemaan tai nauttimaan poreista kahdessa ulkoporealtaassa.

Jahtimajasta löytyy upea, vanhaan viljasiiloon rakennettu sauna, johon mahtuu isompikin ryhmä lauteille.

Lupaamme, että nautitte. Yhteydenotto riittää. Olemme apunanne ja järjestämme kanssanne varmasti ikimuistoisen yritystilaisuuden. Tervetuloa kokemaan upea saaristo.