YRITYSTILAISUUDET

Unohtumattomat luontoelämykset saaristossa

Luonto saa meissä heräämään vahvoja tunteita ja voimakkaita ajatuksia. Uskon, että luonnossa syntyy parhaat oivallukset. Minulle luonto on tärkeä osa elämääni ja tarinaani. Tackork on syntynyt kaipuustani luontoon ja sen rauhaan. Tackork luonnon ihmeineen herättää minussa ennen kaikkea kiitollisuuden tunteen. Haluan jakaa ja mahdollistaa näitä kokemuksia kanssaihmisille, ystäville, tutuille ja uusille tuttavuuksille. Tervetuloa kokemaan.

Lassi Määttä

Isäntä

Hotelli Nauvo

Ainutlaatuinen kokousympäristö

Järjestämme ympäri vuoden yrityksille korkeatasoisia luontoelämyskokouksia ja -tilaisuuksia. Kanssamme pääsette nauttimaan ainutlaatuisesta saaristomiljööstä ja lukuisista aktiviteettimahdollisuuksista. Meillä pääsette kokemaan esimerkiksi vene- tai melontaretken saaristossa, patikoimaan luontopolulle, kokeilemaan jousiammuntaa tai laulamaan karaokea tunnelmallisessa juhlahallissamme.

5/5

“When it comes to creating a great customer experience, Tackork is committed on doing what it takes to succeed! From the time of being picked up at the city of Helsinki till the drop off, the service was of excellence. Comfortable facilities for our small business group, a vast variety of activities and amazing local food from their own back yard.”

Martin Karlsson, Senior Vice President of Professional Services / Metso Outotec Oyj
5/5

”Olemme järjestäneet Tackorkissa useamman kerran asiakastilaisuuksia ja henkilökunnan tyky-tapahtumia. Tackorkin loistavat puitteet ja innovatiivinen henkilökunta luovat erittäin hienon kokonaisuuden, sekä monelle aivan uuden ja erityisen saaristoelämyksen.”

Tero Mäkinen, toimitusjohtaja / Taratest Oy
5/5

”Se fiilis, kun kahden vuoden tauon jälkeen pääsette vihdoinkin kokoontumaan tiimin kesken mitä täydellisempään ympäristöön, jossa tehdään ja mahdollistetaan aivan kaikki hulluimmatkin toiveenne ja vielä hymyissä suin. Kiitokset Veeralle, joka (Hugo-koiran avustuksella) teki päivistämme ikimuistoiset ❤️”

Katariina Veso, HR and Business Administration Manager / Electro Optical Systems Finland Oy

Kokoustilat 30 hengelle

Päätalon juhlasalissa on mahdollista järjestää illallisia sekä kokouksia isommallekin ryhmälle. Jahtimajamme sopii erityisesti pienemmille yritysryhmille, jotka haluavat nauttia kaikista mukavuuksista saman katon alla. Kaikissa kokoustiloissa käytettävissänne on fläppitaulu, valkokangas, videotykki, muistiinpanovälineet ja langaton nettiyhteys.

Hotelli Nauvo
Hotelli Nauvo

Sesongin ulkopuolella järjestettävissä tilaisuuksissa saatte koko tilan fasiliteetit yksityiskäyttöön.

Hulppeat majoitusvaihtoehdot

Tackorkissa on majoitustiloja 9-32 hengelle. 8 kilometrin päässä sijaitseva Gammelgård tarjoaa 4-16 hengen lisäkapasiteetin . Kuljetus onnistuu Tackorkin minibussilla.

TÄHTIMÖKKI

Tackorkissa on kuusi upeaa tähtimökkiä, joissa on sängyt kahdelle sekä vuodesohva. Tähtimökit sijaitsevat tilan reunalla, omassa rauhassaan. Mökin lasikatto antaa mahdollisuuden katsoa kaunista tähtitaivasta uniikilla tavalla suoraan kotoisasta mökistä. Jokaisessa mökissä on oma kylpyhuone.

JAHTIMAJA

Jahtimaja on Tackorkin ylellisin tila, joka on rakennettu parhaista materiaaleista. Jahtimaja edustaa, mitä käsityö kauneimmillaan on. Tila soveltuu mainiosti pienryhmille, jotka haluavat viettää iltaa ruoasta ja juomasta nauttien. Jahtimajasta löytyy myös vanhaan viljasiiloon rakennettu sauna, jossa sauno isommallakin porukalla. Jahtimajan parvella on kaksi vuodetta.

SVIITTI

Tackorkin sviitti tarjoaa ylellisen, mutta tunnelmallisen ilmapiirin. Sviitin rauhallisuudessa pääset nauttimaan maanläheisistä sisustuselementeistä, jotka takaavat aidon suomalaisen elämyksen. Tilava sviittimme majoittaa 4 henkilöä. Sviitissä on oma WC ja suihku.

Tackork

Saapuminen helppoa

Tackorkiin pääsee niin autolla, bussilla kuin veneelläkin. Ajomatka Turun keskustasta kestää 1,5 tuntia ja Helsingistä 3 tuntia sisältäen lauttamatkan. Lautat kulkevat useita kertoja tunnissa.

Kuljetuspalvelu

Tackorkin yhdeksän hengen minibussilla kuljetukset Tackorkiin ympäri vuoden. Kuljetukset Turusta alkaen 150€/suunta ja Helsingistä alkaen 250€/suunta.

Tarvittaessa järjestämme kuljetukset pienemmille ryhmille Tackorkin minibussilla, yhteistyökumppanimme kautta isommille ryhmille bussilla tai spesiaalimpiin tilaisuuksiin helikopterilla tai jahdilla. Kysy tarjous kuljetuksista!

Saariston monipuolisimmat aktiviteetti-mahdollisuudet

 • Ohjattu jousiammunta vastakaari- ja/tai taljajousilla
 • Luontopolku näköalapaikalle ja pronssikautisille muinaishaudoille
 • Pannukahvit luonnossa
 • Kirkkovenesoutu
 • Fatbike- ja polkupyöräretket
 • Kajakit ja SUP-laudat
 • Beach volley ja frisbeegolf
 • Olut- tai viinitasting
 • Savusauna, luolasauna ja rantasauna jacuzzeineen
 • Taidemaalaus
 • Lautapelit
 • Yhdessäoloa Tackorkin nuotiolla tai kodassa
 • Avantouinti
 • Padel Gammelgårdissa
 • Karaoke juhlahallissa
 • Skumppajooga
 • Mölkky, petankki & kroketti
Hotelli Nauvo
Hotelli Nauvo

Järjestämme tarvittaessa myös livemusiikkia tilaisuuksiin.

Riistaravintolasta koko päivän tarjoilut

Tackork
Tackork

Päivän voi aloittaa Tackorkin aamiaisella, jossa tarjolla tuoreen leivän ja kahvin lisäksi muun muassa oman tilan munia ja marjoja. Aamiainen katetaan joustavasti aikataulunne mukaisesti.

Lounaaksi voi nauttia esimerkiksi kantarellirisottoa fasaanilla tai vaikka lohikeittoa ja saaristolaisleipää. Kokoustarjoilut toteutetaan toiveidenne mukaisesti. Marja- tai sienipiirakkaa, lohileipiä…

Saariston riistaillallinen ja Gorgon viinitilalta tuodut viinit kruunaavat illan. Miltä kuulostaisi Tackorkin tapaslautanen alkuun, peuran ulkofileetä pääruoaksi ja kuusenkerkkäpannacottaa Tackorkin marjakompotilla jälkiruoaksi?

Herkulliset ateriat ovat oleellinen osa jokaista tilaisuutta. Raaka-aineemme ovat peräisin omalta tilaltamme sekä lähitiloilta.

Hotelli Nauvo

Valitse neljästä saunavaihto-ehdosta

Täydelliseen illanviettoon kuuluu myös sauna. Tackorkin rannasta löytyy merinäköalalla varustettu rantasauna, josta voi pulahtaa mereen tai ulkoporealtaaseen.

Luolasauna tarjoilee maanalaista tunnelmaa ja ulkoporealtaan luonnon keskellä.

Hämärässä savusaunassa rentoudut tervan ja savun tuoksun seassa. Savusaunasta pääset viihtyisälle terassille vilvoittelemaan tai nauttimaan poreista kahdessa ulkoporealtaassa.

Jahtimajasta löytyy upea, vanhaan viljasiiloon rakennettu sauna, johon mahtuu isompikin ryhmä lauteille.

Lupaamme, että nautitte. Yhteydenotto riittää. Olemme apunanne ja järjestämme kanssanne varmasti ikimuistoisen yritystilaisuuden. Tervetuloa kokemaan upea saaristo.