fbpx

SAARISTON MONIPUOLISIMMAT AKTIVITEETIT

Koe elämyksiä saaristossa

Tackorkissa on tekemistä koko perheelle ympäri vuoden! Aktiviteettivälineet ovat aina majoittujien käytössä veloituksetta.

FATBIKET

Paksurenkaisilla fatbikeilla voit käydä ihailemassa saariston maisemia pyörän selästä. Meiltä myös kypärät lainaksi!

PAPPA-TUNTURIT

Tutkaile Tackorkin tiluksia mopon selästä käsin. Pappa-Tunturit ovat kaikkien majoittujien käytössä veloituksetta. 

MELONTA

Heitä pelastusliivit päälle ja nappaa retkikajakki rannasta. Meiltä löytyy sekä yksikköjä että kaksikkoja, joilla lähteä tutkimaan saaristoa vesiltä käsin.

KOTIELÄINPIHA

Tackorkin karvaiset asukit toivottavat kaikki vieraat tervetulleiksi! 

SUP-LAUTAILU

SUP-laudoilla voi lipua kaikessa rauhassa aamuauringossa Tackorkin lahdessa ja vaikka tehdä joogaliikkeitä laudan päällä. 

METSÄSTYS

Nauvon luonto tarjoaa valtavasti mahdollisuuksia kaikille metsästyksestä kiinnostuneille. Metsästyskautemme alkaa syksyllä kyyhky- ja sorsajahdeilla ja päättyy kevättalvella fasaanijahteihin seisovien kanakoirien kanssa. Alueellamme elää myös vahva metsäkauriskanta ja pienriista tarjoaa mielenkiintoisia metsästyskokemuksia niin kokeneille kuin aloittelevillekin metsästäjille.

LUONTOPOLKU

Tackorkin luontopolku on n. 1,5 kilometrin pituinen maisemareitti pronssikautisten muinaishautojen ohi upealle näköalapaikalle. 

JOUSIAMMUNTA

Opastettu jousiammunta on yksi suosituimmista aktiviteeteista yritystilaisuuksiin. Vaikeusastetta säädetään muuttamalla etäisyyttä maalitauluun, joten se sopii kaikentasoisille. Varattavissa ryhmille.

POLKUPYÖRÄT JA TANDEMPYÖRÄ

Nappaa lainaksi Tackorkin polkupyörät ja lähde tutustumaan saaristoon pyörän selästä. Tandempyörän selässä matka taittuu mukavasti kahdestaan.

LUMIKENKÄILY JA RETKILUISTELU

Tutkaile lumipukuista saaristoa lumikengät tai retkiluistimet jalassa.

LASIKATTOINEN KOTA

Tackorkin tunnelmallisessa lasikattoisessa kodassa voit istua iltaa makkaraa paistaen ja tähtitaivasta ihaillen.