VIERASVENESATAMA

Tackorkin satama sijaitsee Nauvon länsilaidalla, Tackorkin lahdessa, lähelllä Pärnäsin (Korppoon) lauttarantaa. Satamaoppaassa satamanumero 752. 

Sisääntuloväylän syvyys Tackorkinlahden suulla, sekä satamassa on normaalivedellä noin 2 m. Ilmakaapeli, joka näkyy Tackorkinlahden suulla joissakin merikorteissa, on poistettu. Pääväylältä on viitoitus alla olevan karttakuvan mukaan (yksityisväylän väyläviitat).

Tervetuloa itsepalveluperiaatteella loppukauden ajan!

Laitureissa on 20 vieraspaikkaa poijuilla, sekä kaksi paikkaa kylkikiinnityksellä. Tackorkin vierassatamassa on tarjolla kaikkea, mitä veneilijä toivoo ja tarvitsee – suojaisat tukevat laiturit, joissa sähkö ja vesi, grilli- ja tiskipaikka, rantasauna, palju, sekä wc.

Venepaikkamaksu sisältää suihkut, aktiviteetit kuten kajakin, sup-lautojen, polkupyörän, tandemin tai pappamopon käytön. Rannan grillauspaikka astioiden pesupaikkoineen on veneilijöiden vapaassa käytössä. Tilakeskuksessa on ravintola ja viihdykettä niin aikuisille kuin lapsille, mm. kotieläinpiha, lasten leikkipaikka ja frisbeegolfrata (3 koria).

Päivä lähtee mukavasti käyntiin saariston maittavimmalla brunssilla. Ravintolamme herkullisine annoksineen palvelee sinua kesäkaudella joka päivä.

Savusaunaan poreammeineen ja rantasaunaan paljun kera myymme yksityiset saunavuorot esimerkiksi venekunnittain.

Hiekkatie johdattaa vanhan tilan pihapiiriin.

Tervetuloa rentoutumaan.

60 10.575´N, 21 44.769´E

Tackorkintie 31, 21660 Nauvo