KOKOUSTA TACKORKISSA

Unohtumattomat luontoelämykset saaristossa

LUONNOSSA SYNTYvÄT PARHAAT OIVALLUKSET JA HYVÄT PÄÄtÖKSEt

Etsitkö autenttista paikkaa kokouksellesi? Tackorkin tila keskellä kauneinta saaristoa takaa rauhallisen sijainnin, tunnelmallisen majoituksen sekä suussa sulavat riistaravintolan herkut. Tervetuloa Tackorkin inspiroiviin maisemiin ja kokoustiloihin!

Meillä Tackorkissa pääset kokoustamaan lähelle luontoa Nauvon saaristomaisemiin. Täällä on tilaa ajatuksille ja inspiraatiolle. Tukea päätöksentekoon voi hakea kävelyretkellä rantaan tai metsän siimekseen luontopolullemme. Meillä kokouspäivään on helppo yhdistää ulkoilua luonnon äärellä tai vaikkapa rentouttava saunamaailma ulkoporealtaineen. Kysy lisää!

Tarjoamamme kokoustekniikka sisältää videotykin, valkokankaan, fläppitaulun sekä langattoman nettiyhteyden.

Jahtimajan kokoustila

Jahtimajamme sopii erityisesti pienemmille yritysryhmille, jotka haluavat nauttia kaikista mukavuuksista saman katon alla. Tilassa kokoustaa alle 10 hengen ryhmät tunnelmallisesti takkatulen äärellä. 

Jahtimajan kalustettu terassi mahdollistaa iltapäiväkahvien tai kuohuvien nauttimisen raikkaassa saaristoilmassa luonnon keskellä.

Tackork
30569B51-986E-47C5-8127-5A215D6879F3

POHJANSALI

Päätalon juhlasalissa on mahdollista järjestää illallisia sekä kokouksia isommallekin ryhmälle. Pohjansalissamme luonnonvalo pääsee kokoustilaan isoista ikkunoista ja vanhat alkuperäiset hirret huolehtivat miellyttävästä akustiikasta. Kokoustarjoilut nautitaan tietenkin takkatulen lämmössä. Pohjansalissa mahtuu kokoustamaan kerralla jopa 40 henkilöä.

 

JUHLAHALLI

Tackorkin juhlahallissa järjestät kokoukset ja seminaarit tyylikkäästi, mutta tunnelmallisesti. Juhlahallissa järjestät jopa 60 hengen tilaisuuden.

Ja miksipä lopettaa mukava yhteinen päivä lyhyeen, sillä meillähän voi viettää koko illan tai yön. Yritystilaisuuksien juhlat alkavat kokouksen päätyttyä ja juhlahallin baari avautuu. Lavalle mahtuvat niin vierailevat puhujat kuin karaokelaulajatkin. 

Tackork
Tackork

VIINIKELlARI

Päätalon salainen viinikellari vie myöhäisillan kokoukset uudelle tasolle. Täydellinen kokoustila sisäisen strategian hiomiselle. Viinikellarin kokouksissa viihdytään  viski- tai  viinilasillisen ääressä.

Viinikellari sopii myös alkumaljojen ja tervetuliaispuheiden pitämiseen. Tänne mahtuu kokoustamaan pienellä porukalla.