fbpx

TACKORKIN SAUNAMAAILMA

Neljä uniikkia saunavaihtoehtoa

Tackorkin saunamaailma on hyvän olon ja rentoutumisen tyyssija upeissa Nauvon saaristomaisemissa.

Meiltä löydät savusaunan, rantasaunan, luolasaunan jacuzzeineen sekä upean vanhaan viljasiiloon rakennetun jahtimajan saunan. Mereen pääsee pulahtamaan vuoden ympäri!

Saunamme ovat anniskelualueita, joten voit nauttia kylmiä juomia saunan lauteilla ja ulkoporealtaissa. Saunoistamme löytyy aina myös suihkusaippuaa, shampoota ja hoitoainetta.

Saunamaailmamme voi vuokrata kokonaisuudessaan yksityiskäyttöön illaksi tai vaikka koko päiväksi. Tiloissamme järjestät unohtumattoman saunakokouksen, syntymäpäiväjuhlat tai vaikka polttarit.

Tervetuloa Tackorkin saunamaailmaan rentoutumaan saunoissamme ja ulkoporealtaissamme saariston tähtitaivaan alla!

SAVUSAUNA

Savusaunamme on suomalainen klassikko. Tässä savupiiputtomassa versiossa, savu päästetään ulos ovesta juuri ennen saunojien saapumista. Hämärässä savusaunassa rentoudut tervan ja savun tuoksun seassa. Savusaunasta pääset viihtyisälle terassille vilvoittelemaan tai nauttimaan poreista kahdessa ulkoporealtaassa. Savusauna sopii isommallekin ryhmälle. Savusaunan yhteydessä on ulkosuihku, WC sekä pukuhuone.

RANTASAUNA

Tackorkin rannasta löytyy upealla merinäköalalla varustettu rantasauna, josta voi pulahtaa mereen tai ulkoporealtaaseen. Talvella rantasaunan yhteydestä löytyy myös avanto. Rantasaunan yhteydestä löytyy pukuhuone, kaksi suihkua sekä WC. 

LUOLASAUNA

Luolasauna tarjoilee maanalaista tunnelmaa ja ulkoporealtaan luonnon keskellä. Saunasta pääset vilvoittelemaan kalustetulle terassille. Luolasaunasta löydät myös pukuhuoneen, suihkun ja WC:n.

JAHTIMAJAN SAUNA

Jahtimajasta löytyy upea, vanhaan viljasiiloon rakennettu sauna, johon mahtuu isompikin ryhmä lauteille. Jahtimaja vuokrataan käyttöön kokonaisuudessaan ja käytössänne on myös keittiö, takalla varustettu ruokailutila, kalustettu terassi sekä kahdella sängyllä varustettu parvi. Tila sopii loistavasti illanviettoon yritys- tai kaveriporukalle.