fbpx

MAJOITUKSET

Yövy Tackorkissa ja koe saariston lumo

YÖVY SAARISTON LUONNON HELMASSA

Tackorkissa voit valita lukuisista majoitusvaihtoehdoista suosikkisi.  Kaikki kohteemme ovat yhtä loistokkaita kuin niitä ympäröivä maisema. Jokaisessa majoituskohteessamme on yksilöllinen tunnelma, jossa klassiset elementit nivoutuvat yhteen modernin designin kanssa. Tavoitteenamme on kunniottaa tilan pitkää historiaa ja uniikkia saaristolaisympäristöä yhdistäen niihin nykyajan raikkautta. Jokainen tyyny, valaisin ja pyyhekoukku on huolella valittu luomaan vierailustasi meillä tunnelmallisen ja ikimuistoisen! Paras Nauvo Majoitus!

TÄHTIMÖKKI

Tähtimökkimme on täydellinen paikka yöpyä joko yksin, yhdessä perheen tai yhdessä kumppanin kanssa. Mökeissä on parisänky sekä vuodesohva. Tähtimökit sijaitsevat tilan reunalla, omassa rauhassaan. Tähtimökin lasikatto antaa mahdollisuuden katsoa kaunista tähtitaivasta uniikilla tavalla suoraan kotoisasta mökistä. Jokaisessa mökissä on oma kylpyhuone.

JAHTIMAJA

Jahtimaja on Tackorkin ylellisin tila, joka on rakennettu parhaista materiaaleista. Jahtimaja edustaa, mitä käsityö kauneimmillaan on. Tila soveltuu mainiosti pienryhmille, jotka haluavat viettää rauhallisen illan ruoasta ja juomasta nauttien. Jahtimajan hintaan kuuluu vanhaan viljasiiloon rakennetun saunan käyttö. Jahtimajan parvella on parisänky, jonne pääsee tikkaita pitkin. Jahtimajassa majoittuu 2 henkilöä.

SVIITTI

Tackorkin sviitti tarjoaa ylellisen, mutta tunnelmallisen ilmapiirin. Sviitin rauhallisuudessa pääset nauttimaan maanläheisistä sisustuselementeistä, jotka takaavat aidon suomalaisen elämyksen. Olet lämpimästi tervetullut vieraaksemme niin arjessa kuin juhlassa, yksin, perheen tai ystävien kanssa! Sviitti majoittaa 4 henkilöä. Sviitissä on oma WC ja suihku.

TENTSILE

Koe saariston uniikki luonto puussa leijuen. Tentsile-puumajoite on paras tapa päästä nauttimaan suomalaisesta kesäyöstä. Tentsile on loisto valinta seikkailijoille ja yhteen Tentsileen mahtuu jopa kolme ihmistä kokemaan puussa nukkumisen ilo samanaikaisesti! Makuupussit sekä suihkujen käyttö sisältyvät hintaan.