fbpx

MAJOITUKSET

Yövy Tackorkissa ja koe saariston lumo

YÖVY SAARISTON LUONNON HELMASSA

Tackorkissa voit valita lukuisista majoitusvaihtoehdoista suosikkisi.  Kaikki kohteemme ovat yhtä loistokkaita kuin niitä ympäröivä maisema. Jokaisessa majoituskohteessamme on yksilöllinen tunnelma, jossa klassiset elementit nivoutuvat yhteen modernin designin kanssa. Tavoitteenamme on kunniottaa tilan pitkää historiaa ja uniikkia saaristolaisympäristöä yhdistäen niihin nykyajan raikkautta. Jokainen tyyny, valaisin ja pyyhekoukku on huolella valittu luomaan vierailustasi meillä tunnelmallisen ja ikimuistoisen! Paras Nauvo Majoitus!

TÄHTIMÖKKI

Ihaile ympäröivää saariston taivasta pehmeän sänkysi lämmöstä. Upean kattoikkunan alta taivasta ihaillessasi huomaat kuinka saariston luonto tekee taikojaan. Luonnon äärellä majoittuessasi voit nähdä merikotkan liitelevän taivaalla tai kuulla valkohäntäpeuran tepastelevan metsässä. 

Hulppeissa tähtimökeissä voit nauttia ripauksesta luksusta joko yksin, yhdessä perheen, kumppanin tai ystävän kanssa. 

Tähtimökit sijaitsevat tilan reunalla, omassa rauhassaan.  Jokaisessa mökissä on parisänky sekä vuodesohva kahdelle. Mökissä on myös oma kylpyhuone, kapselikeitin sekä minijääkaappi.

JAHTIMAJA

Jahtimaja on Lassin unelmasta syntynyt ylellinen tila, joka vie sinut mielikuvamatkalle taianomaiseen metsästyshenkiseen tarinaan. Jahtimaja on rakennettu parhaista materiaaleista ja se edustaa, mitä käsityö kauneimmillaan on. Tila soveltuu mainiosti sinulle, joka haluat kokea täysin uniikin ja tunnelmallisen yöpymisen saariston parhaassa miljöössä. Jahtimaja suurella saunalla ja terassilla takaavat oleskelullenne loistavat puitteet.

Jahtimaja soveltuu myös pienryhmille, jotka haluavat viettää illan ruoasta ja juomasta nauttien. Jahtimajan hintaan kuuluu vanhaan viljasiiloon rakennetun saunan käyttö. Jahtimajan parvella on parisänky, jonne pääsee tikkaita pitkin sekä alhaalla on levitettävä vuodesohva kahdelle.

SVIITTI

Vie saaristolomasi uudelle tasolle majoittumalla Tackorkin tyylikkässä sviitissä. Sviitti tarjoaa ylellisen ja lumoavan tunnelman saariston rauhassa. Täällä pääset nauttimaan maanläheisistä sisustuselementeistä, jotka takaavat aidon suomalaisen elämyksen. 

Olet lämpimästi tervetullut vieraaksemme niin arjessa kuin juhlassa, yksin, perheen tai ystävien kanssa! Sviitti majoittaa 6 henkilöä upeassa pylvässängyssä, kahdessa erillisessä vuoteessa sekä vuodesohvalla. Sviitissä on oma WC, suihku ja pieni keittiö minijääkaapilla.

TENTSILE

Koe saariston uniikki luonto puussa leijuen. Tentsile-puumajoite on paras tapa päästä nauttimaan suomalaisesta kesäyöstä. Tentsile on loistovalinta seikkailijoille ja sinulle, joka haluat kokea ainutlaatuisia saaristoelämyksiä. Yhteen Tentsileen mahtuu jopa kolme ihmistä kokemaan puussa nukkumisen ilo samanaikaisesti! Makuupussit sekä suihkujen käyttö sisältyvät hintaan.