fbpx

NAGU RESTAURANG

Smaklig närmat från viltrestaurangen

Tackorks restaurang i Nagu erbjuder en kulinarisk upplevelse i en unik miljö. Våra läckra portioner är tillagade av rena och äkta smaker. Rätter på viltkött är vår specialité och de erbjuder ett mer ekologiskt och etiskt alternativ till producerat kött.  Vårt eget kall- och varmrökta kött är en unik smakupplevelse. 

Våra viner importerar vi från vingården Gorgo i norra Italien. Vi har valt viner som passar ihop med vilt, restaurangens smakvärld samt Tackorks stämning.

ÖPPETTIDER

1.6.-31.8.2023

Varje sommarmorgon serveras skärgårdsbrunch k. 10.00-12.00 och vår restaurang är öppet kl 14.00-21.00. Efter detta serveras förfriskningar från terrassen och, baren i Tackorks festlada kan även öppnas. Bordsreservation kan göras i förväg på [email protected] eller +358 45 78747461.

MAT

Från den 1 juni 2023 erbjuder vår restaurang en stor à la carte-lista med ingredienser som produceras i närheten. Sommarmenyn 2023 publiceras snart.

DYCKER

Viner medför vi själva från den lilla producenten Gorgo vingård i norra Italien. Vi har valt dem för att matcha tillsammans med smakvärlden på Tackorks meny.

Kimito Brewing gör tre egna öl med Tackorks etikett åt oss. Dessutom har vi mikrobryggeriprodukter från Pargas.

Naturligtvis finns det även alkoholfria alternativ.

FRUKOST

Vår frukost tar dagens huvudmåltid till en ny nivå! Vår frukost, full av skärgårdens egna smaker, är den perfekta början på dagen. Du kan njuta av våra egna bär, ägg och hemlagad honung. Det finns också hemrökt fisk, juice från vår egen gård och massor av andra läckra smaker. Välkommen att njuta av säsongens bästa smakupplevelser!

Hotelli Nauvo
Hotelli Nauvo

RENA RÅVAROR

Finskt viltkött är det renaste köttet i världen.
Viltkött är ett ekologiskt och etiskt alternativ till det producerade köttet. En mängd olika vilddjur lever i skogarna i Nagu. Även på Tackork kan de mest observanta se en glimt av ett rådjur eller en fasan.