fbpx

VARAUSEHDOT

1. SOVELTAMISALA JA ERITYISEHDOT
Näitä ehtoja sovelletaan yksittäisten henkilöiden yksittäisiin majoitusvarauksiin, ellei erityistä sopimusta ole laadittu eikä varattavan hintatuotteen ehdoissa muuta mainita.
Näitä ehtoja sovelletaan myös majoitusvarauksiin, jotka tehdään Tackorkin digitaalisten palvelujen kautta. Tackorkilla on oikeus käyttää näistä ehdoista poikkeavia erityisehtoja, jos erityisehtojen käyttö on perusteltavissa juhlapyhien, erityistapahtumien, sesonkivaihteluiden tai majoitukseen liittyvien oheispalvelujen vuoksi.

2. VARAUS JA VAHVISTUS
Varauksen yhteydessä sinun on ilmoitettava nimesi, asuinosoitteesi, saapumis- ja lähtöajankohta sekä maksutapa. Varaus sitoo Tackorkia, kun se on vahvistettu suullisesti, kirjallisesti tai esimerkiksi sähköpostitse ja kun olet saanut siitä vahvistusnumeron. Tackork voi asettaa varauksen ehdoksi erilaisia sääntöjä, varausmaksun suorittamisen tai varauksen vahvistamisen luottokortilla varauksen sitovuuden edellytykseksi.

3. TACKORKIIN SAAPUMINEN JA LÄHTEMINEN
Huone on käytettävissäsi tulopäivänä klo 15 ja se on luovutettava lähtöpäivänä klo 11 mennessä. Jos muuta ei ole sovittu varauksen yhteydessä tai valitsemaasi hintaan tai varausajankohtaan ei liity muita ehtoja huonetta pidetään varattuna sinulle klo 18 saakka varaukseen merkittynä saapumispäivänä.
Jos saavut tätä myöhemmin, on sinun vahvistettava myöhäinen tuloaikasi luottokortilla. Muussa tapauksessa Tackork voi myydä huoneen edelleen. Jos saavut Tackorkiin sen tuloaikoja noudattaen, mutta varattua huonetta ei ole vapaana, Tackorkin on ilman lisäkustannuksia hankittava lähin mahdollinen vastaavan tasoinen huone.

4. VARAUSTAKUU
Varauksen varmistamiseen voidaan käyttää kansainvälistä luottokorttia. Tackork pitää huonetta varattuna klo 18 jälkeenkin, ilman että sinun erikseen tarvitsee ilmoittaa myöhäisestä saapumisesta.
Tätä varten Tackork tarvitsee sinulta seuraavat tiedot: nimesi, kortin numeron ja voimassaoloajan, osoitteen, puhelinnumeron ja sähköpostiosoitteen. Tackork voi pyytää nämä tiedot kirjallisesti tai suullisesti.

5. PERUUTUS JA SAAPUMATTA JÄTTÄMINEN
Varauksesta joka perutaan yli viikkoa ennen varauksen päivämäärää perii Tackork 20% varauksen kokonaishinnasta. Myöhemmin perutusta varauksesta Tackork perii koko varausmaksun.

6. LÄHTÖ ENNEN SOVITTUA AJANKOHTAA
Jos lähdet pois ennen sovittua lähtöpäivää, on sinun ilmoitettava lähdöstäsi Tackorkille viimeistään klo 18.00 edeltävänä päivänä. Jos kysymys on useamman yön majoituksesta, sinun on maksettava sovittu hinta käyttämättä jääneeltä ajalta. Lähtö ennen sovittua ajankohtaa voi myös aiheuttaa muutoksen majoituksen kokonaishintaan.

7. MAKSUT
Tackork hyväksyy tavallisimmat maksukortit. Tackork ei kuitenkaan ole velvollinen hyväksymään ulkomaan valuuttaa, kuponkeja, shekkejä tai maksukortteja, jos Tackork itse ei ole tarjoutunut niin tekemään.
Ennakkomaksuna luottokortilta voidaan veloittaa varauksen yhteydessä Tackorkin määrittämä varausmaksu, joka vähennetään lopullisesta laskusta. Jos huonetta ei ole maksettu ennakkoon, on hotellihuone maksettava käteisellä Tackorkiin saavuttaessa tai maksukortilla viimeistään lähtiessä.
Tackorkilla on oikeus tehdä varauksen tai sisäänkirjautumisen yhteydessä veloitus tai ennakkovarmennus maksukortilta. Oleskelun aikana aiheutuvat kustannukset voidaan tarvittaessa veloittaa käytetyltä maksukortilta. Jos Tackork ei ole tehnyt ennakkovarmennusta maksukortiltasi, Tackorkilla on oikeus asiakkaan sisään kirjautumisen yhteydessä periä vakuus lisäpalveluiden käyttämisestä.

8. ASIAKKAAN ESIINTYMINEN MAJOITUSLIIKKEESSÄ
Tackorkissa noudatamme hyviä tapoja ja järjestyssääntöjä. Jos rikot näitä sääntöjä, voidaan sinut välittömästi poistaa Tackorkista. Sinun on kuitenkin maksettava majoituksesi ja tilaamiesi lisäpalveluiden hinta etkä voi vaatia jo suoritetun maksun palauttamista.

9. TACKORKIN VASTUU OMAISUUDESTASI
Tackork voi ottaa pyynnöstäsi säilytettäväksi arvotavaroitasi. Tackorkilla on oikeus periä maksu tavaroiden säilytyksestä.
Jos säilytettäväksi jätettävä omaisuus on poikkeuksellisen arvokasta, on sinun ilmoitettava siitä Tackorkille ennen sen säilöön jättämistä. Tackork voi kieltäytyä ottamasta säilöön tällaista omaisuutta.
Vastaat itse omista matkatavaroistasi, ellei Tackork ole ottanut niitä säilytettäväksi. Jos Tackork ei vastaa säilytettäväksi otetuista matkatavaroista, Tackorkin tulee erikseen ilmoittaa siitä.
Tackork ei vastaa huoneessa säilytettävästä omaisuudesta.
Tackork ei vastaa autohallissa tai Tackorkin pysäköintialueella olevan kulkuvälineen tai sen sisällä olevan omaisuuden vahingoittumisesta tai katoamisesta.

10. ASIAKKAAN VASTUU VAHINGOSTA
Asiakkaana vastaat tahallasi tai huolimattomuudellasi aiheuttamistasi vahingoista (kuten tupakoinnista huoneessa), jonka sinä tai sinun vieraasi tai lemmikkieläimesi aiheuttavat huoneelle tai Tackorkin muille tiloille, siellä oleville huonekaluille tai varusteille sekä Tackorkin muille asiakkaille tai heidän omaisuudelleen.
Vastuu vahingosta määräytyy yleisten vahingonkorvausta koskevien periaatteiden mukaan.