fbpx

VÅR HISTORIA

På Tackork gårds område har det funnits bosättning och odlingsverksamhet redan i början på föregående årtusende. Historian sträcker sig tillbaka till åtminstone 1200-talet. På området finns två forngravar inventerade av museiverket. Gårdens nuvarande byggnader är huvudsakligen från slutet på 1800-talet, numera stilfullt förnyade men med respekt för det gamla.

Innan oss har gården fungerat som bär- och grönsaksodling i 15 år. Gårdens produkter är välkända såväl i skärgården som annanstans i södra Finland. Vi odlar fortsättningsvis bär på gården som serveras på vår brunsch. Av bären producerar vi även egna produkter så som saft, öl, pajer och gelé.

Idag ligger vår fokus på att erbjuda högkvalitativa företagsevent i närhet till naturen samt att erbjuda unika inkvarteringsupplevelser året om. Gårdens miljö och stämning måste ses och upplevas!

Vi önskar er välkomna att uppleva Tackorks gästvänlighet, njuta av lokala läckerheter i vår viltrestaurang och att slappna av i skärgårdens finaste bastun och med diverse olika aktiviteter.

TACKORK GÅRD & MARINA

Tackorkvägen 31
21660, Nagu, Finland
Förfrågningar och reservationer:  +3584578747461
[email protected]