fbpx

PIKKUJOULUT

Tackorkin pikkujoulupaketit yrityksille ja ryhmille

Tackork

JUHLA JUURI SINUN TIIMILLESI

Pikkujoulut on yritykselle vuoden huipentuma, joten järjestetään yhdessä juuri teidän tiiminne näköinen juhla keskellä Suomen kauneinta saaristoa! 

Vietetäänkö tänä vuonna pikkujouluja jouluisan buffetruokailun, livemusiikin ja viinitastingin kera? Vai nauttien kolmen ruokalajin illallisesta, höyryävästä glögistä lasikattoisessa kodassa ja savusaunasta ulkoporealtaineen? Olisiko teemana after ski ja illan huipentumana karaokea ja minttukaakaota juhlahallin baarista? Ideoidaan yhdessä kaikkien aikojen pikkujoulut!

Pikkujoulupakettiin voi yhdistää toiveidenne mukaan ruokailut, erilaiset saunat, aktiviteetit ja yöpymiset hulppeissa majoituskohteissamme.

Järjestämme kaiken puolestasi. Meidän kauttamme onnistuu esiintyjät, kuljetukset ja jopa kutsujen teko. Yhteydenotto riittää ja tapahtumien järjestämisen asiantuntijat ovat käytössäsi.

Tackork
Tackork

JOULUINEN MENU

Tackorkin keittiömestari loihtii toiveidenne mukaan lähiruokaa notkuvan buffetpöydän tai useamman ruokalajin riistaillallisen. Valmistamme tarjoilumme aina oman tilan ja lähitilojen antimia hyödyntäen.  

Valitaan yhdessä illalliseen sopivat viinit Gorgon viinitilalta tuomistamme viineistä. 

Hotelli Nauvo

SAUNAMAAILMA

Mitä olisi pikkujoulut ilman saunaa? Valitse saunamaailmastamme suosikkisi. Jokaisen saunan yhteydessä on myös ulkoporeltaat. Saunan lauteilla voidaan nauttia olutta tai vaikka lasilliset kuohuvaa.

Lupaamme, että nautitte. Yhteydenotto riittää. Olemme apunanne ja järjestämme kanssanne varmasti ikimuistoiset ja onnistuneet pikkujoulut. Tervetuloa kokemaan upea saaristo.